Stiri Juniori U20 Masculin

CSM Oradea învinge pe Timba, scor 89-78

Adrian Micinic

Adrian Micinic
25.11.2012

CSM Oradea a depășit pe Timba Timișoara, scor 89-78, într-un meci contând pentru etapa a 3-a în Liga 2 (CN U23) masculin - ediția 2012/13. Scor pe sferturi: 17-19, 25-28, 19-16, 28-15.

Formația bihoreană, condusă de pe margine de Călin Pop, s-a văzut condusă în permanență pe parcursul primelor 30 minute de joc. Cei de la Timba au aruncat foarte bine de la mare distanță și în același timp au speculat problemele de pregătire fizică a jucătorilor CSM-ului, surprinzând defensiva roș-albaștrilor pe contraatac. Pe lângă problemele de pregătire fizică, ale gazdelor se evidențiază și problemele de joc colectiv în ambele formații.

Diferența s-a făcut în debutul sfertului decisiv, atunci când orădenii au realizat un parțial de 10-0. Grație acestuia CSM-ul a preluat conducerea și sa desprins decisiv. Timba nu a mai reușit să marcheze de la distanță, iar atenția sporită pe tranziție defensivă a CSM-ului au condus la acest deznodământ.

Remarcatul partidei a fost Sergiu Pop, pentru CSM Oradea, jucător care a evoluat pe post de pivot în absența lui Țibîrnă.

În schimb, Timba a avut doar opt jucători valizi pentru acest meci.

Din formația orădeană au absentat Bogdan Țibîrnă și Mate Stretea.

Meciul a început cu o întârziere de 30 de minute.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!