Stiri Juniori U20 Masculin

CSO Voluntari câștigă cu 2-0 la general seria de play-off cu SCM Timișoara

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
06.05.2022

CSO Voluntari câștigă cu 2-0 la general seria de play-off cu SCM Timișoara

CSO Voluntari a câștigat și meciul doi al seriei cu SCM Timișoara din playoff-ul Ligii Naționale. Ilfovenii s-au impus cu scorul de 68-79 și avansează în semifinale, după un succes la general cu 2-0.

SCM Timișoara: Ivan Lilov, Darrion Strong-Moore, Nikola Gajic, Edward Petrescu, Alexandru Olah

CSO Voluntari: Sarunas Vasiliauskas, Toddrick Gotcher, David Vida, Vlad Moldoveanu, Eric Thompson

Strong a dezghețat tabela cu un layup. Americanul i-a pus pe tavă un floater lui Olah, care a dublat avantajul. Moldoveanu a oprit run-ul de 6-0 al gazdelor cu un coș de trei. Olah a mărit din nou ecartul, dar Gotcher a răspuns cu un and-one. Vasiliauskas a egalat la 10. Tot lituanianul și-a adus echipa la conducere pentru prima oară, cu o triplă. Gotcher i-a urmat exemplul și a dus scorul la 12-16. Barro și Torok au înscris șase puncte consecutive pentru a mări avansul oaspeților. După primul sfert, tabela indica 17-24.

Badiu a deschis al doilea parțial cu un coș de trei. Barro a adăugat două puncte la inel. Petrescu a răspuns de la semi-distanță. Woods a dus scorul la 33-19, printr-un floater. Torok a înscris patru puncte, după un timeout al lui Petricevic. Tabela indica 37-20, înaintea reușitei din interior a lui Lilov. Torok a răspuns cu o triplă. Thompson a dus diferența la 18 lungimi, de la libere. La pauza mare, scorul era 33-48, după un run reușit de Talton și Strong.

Lilov a deschis a doua repriză, cu un layup în tranziție. Olah a redus diferența la 10 puncte, de la distanță. Moldoveanu a răspuns cu un and-one. Strong a răspuns cu o pătrundere furtunoasă, înainte de un floater reușit de Lee. Tripla lui Gotcher le-a tăiat aripile adversarilor și a dus scorul la 56-42. Lazăr și Strong au redus deficitul la nouă lungimi. Torok a răspuns printr-un coș de trei puncte. Înaintea ultimului sfert, scorul era 49-66, după reușita pe sirenă a lui Gotcher.

Lazar a inaugurat sfertul patru cu două puncte la inel. Talton a adus și el două reușite din interior. Torok a răspuns de la inel, după ce a finalizat o pasă excelentă a lui Thompson. Talton a dus scorul la 59-69, printr-un coș de afară. După un timeout al lui Ocokoljic, Torok a bifat un coș de trei puncte. Olah a adus din nou diferența la 10 lungimi, de la libere. Moldoveanu le-a tăiat aripile adversarilor cu un nou coș de afară. În cele din urmă, gazdele nu au mai reușit să revină. SCM Timișoara încheie parcursul în această ediție de play-off, prin eșecul cu scorul de 68-79.

Rolland Torok a reușit 20 de puncte și 5 recuperări. Vlad Moldoveanu și Toddrick Gotcher au fost și ei în double-digits cu 14, respectiv 11 puncte. Darrion Strong a fost cel mai bun marcator al gazdelor, cu 19 puncte. Alexandru Olah a adăugat 18 puncte, iar Gary Talton a venit cu 13 puncte de pe bancă.

Astfel, CSO Voluntari avansează în semifinalele Ligii Naționale, unde va da piept cu câștigătoarea meciului decisiv dintre CSM Oradea și Dinamo București. Primul meci se va juca pe 13 mai.

*foto: Facebook/SCM Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!