Stiri Juniori U20 Masculin

CSO Voluntari, victorioasă în deplasarea de la Craiova

CSO Voluntari, victorioasă în deplasarea de la Craiova

CSO Voluntari a trecut cu 87-77 de SCM U Craiova în partida din Bănie care a avut loc în ultima etapă a sezonului regulat din LNBM. Rezultatele de vineri, 7 aprilie, aduc pentru vicecampioană o serie cu CSU Sibiu în playoff, iar pentru olteni cu cei de la U-BT Cluj-Napoca.

Craiova: Cortez Edwards, Topias Palmi, George Blaj-Voinescu, Alexandru Coconea, Dimitrije Nikolic

Voluntari: Maurice Watson, Toddrick Gotcher, David Vida, Dragoș Axinte, Eric Thompson

Ilfovenii au marcat primele cinci puncte ale întâlnirii și Edwards egala situația după mai bine de două minute (5-5), Gotcher având puncte consecutive prin care CSO Voluntari ajungea la 7-10. Diferența a fost de cel mult patru puncte în minutele care au urmat în cea de-a doua parte a sfertului (12-16), Tohătan ducând-o apoi pe vicecampioană la +7. Cotton a refăcut diferența, după care Moore și-a transformat cele două libere prin care ecartul era de opt lungimi (17-25), primul sfert terminându-se cu layup-ul lui Morris de la 19-27.

Vicecampioana ajungea să conducă cu 12 puncte prin reușitele consecutive ale lui Tekele Cotton (19-31), apoi Axinte scutura plasa de la distanță pentru 22-38 la jumătatea celui de-al doilea parțial. Parks a răspuns de la libere, urmat apoi de Palmi și Edwards înscria la 28-42, pe finalul reprizei cei de la Craiova venind cel mult la 8 puncte și CSO Voluntari conducea cu 36-44 la finalul unei reprize în care toți care au evoluat din tabăra lui Ainars Bagatskis au putut să înscrie.

Șase puncte la rând a marcat Voluntariul în debutul sfertului trei și Vida își ducea echipa la 36-50, moment urmat de un time-out din partea gazdelor. Blaj-Voinescu a oprit acea serie și Nikolic scutura plasa de la distanță pentru a reduce handicapul la unul format dintr-o singură cifră, Mo Watson replicând imediat la 41-52. Gotcher o ducea pe Voluntari la 43-56 cu patru minute rămase pe cronometru din acest parțial, Palmi apropiind gazdele la două posesii cu and-one-ul său (54-60) și sfertul se termina cu 56-62.

Voluntari ajungea în mai multe momente la trei posesii în față, Morris făcând 61-69 și apoi Cotton ducea diferența din nou la peste 10 puncte, scor 63-75. Timpul de odihnă a ajutat-o puțin pe Craiova, Palmi, Nikolic și Hopkins găsind răspunsuri la reușitele oaspeților (70-80), pentru ca apoi să se ajungă la +14 cu trei minute înainte de final. CSO Voluntari a reușit în cele din urmă să câștige cu 77 la 87 și se va duela cu CSU Sibiu în prima rundă de playoff, în timp ce pe SCM U Craiova o așteaptă o serie cu U-BT Cluj-Napoca.

Toddrick Gotcher a totalizat 18 puncte și 2 recuperări pentru învingători, în double figures fiind și Tekele Cotton (16 puncte), Mo Watson (15) și Lucas Tohătan (12).

Cortez Edwards și Topias Palmi au adunat câte 18 puncte pentru Craiova, iar Dimitrije Nikolic a încheiat cu 12 puncte și 8 recuperări.

*foto: fiba.basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Epilog
    O echipa de pacalici,de mercenari ieftini,in frunte cu gonflatul Vitalie si un staff de plapumari,care acum isi freaca palmele ca ne-au mai fentat un sezon si au intrat deja in vacanta,la cel mai bun alibi posibil,ca sortii au fost potrivnici harazindu-ne taman campioana UBT,desi in cazul nostru destinul puteam sa ni-l conturam cu mainile noastre...niste hahalere!

    cu 1 an în urmă (07.04.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!