Stiri Juniori U20 Masculin

CSU Asesoft Ploieşti cucereşte şi Cupa Craiova

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
14.09.2013

În Bănie, avea loc meciul care decidea învingătoare turneului amical intitulat Cupa Craiova, care punea faţă în faţă echipa gazdă, SCM U Craiova şi campioana en-titre CSU Asesoft Ploiești.

Cele două formații au început în următoarele formule:

CSU Asesoft: Dunn, Mohammed, Flowers, Burlacu, Tica
SCM U Craiova: Sokk, Maric, Bureau, Căpușan, Popescu

Vladimir Arnautovic a început să cristalizeze un prim cinci, pe care l-a folosit în toate partidele de pregătire. În formația gazdă, doar Travis Bureau a fost singurul jucător din primii 5 care a evoluat și sezonul trecut pentru olteni. Asesoft a început meciul cu o energie și viteză neașteptată. Oltenii nu au ținut ritmul, au fost surprinși foarte des pe contraatac. De asemenea jocul la intercepție a adversarilor le-a pus mari probleme elevilor lui Andjelko Mandic. Pe fondul unui joc descris puțin mai sus, prima repriza se încheia cu scorul 32-54, în favoarea prahovenilor.

În a doua secvență a meciului, desfășurarea din prima parte nu s-a schimbat. Tot Asesoft s-a găsit la cârma jocului. A urmat apoi momentul în care Vladimir Arnautovic a rulat tot lotul. A fost prilejul perfect pentru omologul său, Mandic, să încerce să mai reducă din handicap. Americanul Seals și estonianul Sokk au avut mână liberă pe final iar oltenii mai limitau proporțiile scorului. Partida s-a încheiat cu scorul 74-90.

CSU Asesoft se impune în cel de-al doilea turneu de pregătire consecutiv, după ce weekend-ul trecut au câștigat și Cupa Steaua.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!