Stiri Juniori U20 Masculin

CSU Cuadripol Brașov, exclusă din L2M

Costin Marinescu

Costin Marinescu
06.02.2013

CSU Cuadripol Brașov nu mai evoluează în Liga 2 Masculin.

Echipa din orașul de la poalele Tâmpei a fost nevoită să se retragă din competiție deoarece nu a putut participa la Turneul de sală de Mediaș și nici nu a găsit o posibilitate de a-și reprograma meciurile respective.

Înainte de turneul de L2M din 19-21 decembrie de la Mediaș, la începutul lunii decembrie mai exact, am făcut o solicitare CCCLT de a găsi soluții în reprogramarea acestui turneu motivând programul extrem de încărcat la care sunt expuși majoritatea jucătorilor din echipele care participă la această competișie. Pe parcursul a șapte zile urma să disputăm 12 meciuri! La U18, 13-15 decembrie, la  Mediaș,  4 jocuri, la U17, 17-19 decembrie, la Târgoviște, 4 jocuri, apoi L2M, 19-21 decembrie Mediaș, 4 jocuri și pe 20 decembrie, la Arad, un meci în L1M. Apoi, pe 20 decembrie, la București, a început selecția în cadrul programului Perform Baschet pentru loturile naționale copii născuți `97 și `98 unde clubul nostru a avut trei antrenori ai loturilor naționale. Așadar nici pentru cine să conducă echipa în L2M nu aveam soluții, pe lângă faptul că opt jucători disputau meciuri  la toate categoriile de vârstă enumerate anterior, a precizat Dan Calancea pentru TotalBaschet.

Biroul Federal a aprobat ca echipele ce nu pot participa la turneele de L2M să își poată reprograma meciurile, însă CSU Cuadripol nu a găsit nicio soluție în această privință și astfel a ajuns să fie exclusă din competiție, iar rezultatele obținute până acum anulate.

CSU Cuadripol a fost repartizată în seria a V-a, alături de BC Mureș Tg. Mureș, CSU Atlassib Sibiu, Gaz Metan Mediaș și BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc.

Brașovul este al treilea club care părăsește L2M, dupa Steaua București și Vabova Sf. Gheorghe.

L2M se va relua duminică, 10 februarie, cu prima etapă a returului.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!