Stiri Juniori U20 Masculin

CSU Sibiu debutează cu victorie pe teren prorpiu

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
25.11.2012

CSU Sibiu înregistrează prima victorie în Liga a II-a la baschet masculin. Sub ochii noului antrenor al echipei de seniori. Miodrag Perisic, gruparea de pe Cibin s-a impus cu scorul de 70-59 în faţa grupării BC PH Miercurea Ciuc. Confruntarea s-a dovedit a fi echilibrată până în sfertul 4, atunci când gazdele s-au distanţat decisiv.

Principalii marcatori ai sibienilor au fost Aktas cu 22 de puncte, Răducan 12p respectiv Pascu 11p. De la formaţia ciucană s-au remarcat clujenii Vlad Corpodean autor a unui double double cu 25 de puncte şi 13 recuperări respectiv Sabin Faur, izbutind şi el un double-double format din 15 puncte şi 10 recuperări.

CSU Sibiu are un bilanţ neutru, o victorie şi o înfrângere, în timp ce ciucanii au câştigat un meci şi au pierdut două.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!