Stiri Juniori U20 Masculin

CSU Sibiu s-a despărțit de Yordan Minchev

CSU Sibiu s-a despărțit de Yordan Minchev

BC CSU Sibiu a anunțat în cursul zilei de vineri, 17 noiembrie, despărțirea de Yordan Minchev, unul dintre jucătorii aduși în această vară la medaliata cu bronz din Liga Națională.

Bulgarul în vârstă de 25 de ani a prins 13 meciuri oficiale pentru CSU Sibiu, șapte dintre acestea fiind în campionat. În cele 23 de minute în medie petrecute pe parchet, Minchev a adunat 6.1 puncte, 7.7 recuperări și 1.6 intercepții, cu 44% la două puncte, 28% de la distanță și 60% la linia de fault în LNBM.

El a evoluat în patru jocuri în FIBA Europe Cup, unde a contribuit cu 7.5 puncte, 8.0 recuperări și 1.5 pase decisive în 27 de minute în medie. Procentajele din acțiune au fost mai modeste, iar la libere a stat cu 100%. Atât în campionat, cât și în cupele europene, Minchev a avut cea mai bună medie de recuperări din tabăra sibiană.

În trecut, sportivul bulgar a jucat la cluburi precum Rilski Sportist (Bulgaria), Levski Sofia (în trei rânduri), KK Vrsac (Serbia), Fenerbahce Istanbul (Turcia), MZT Skopje (Macedonia de Nord), Lukoil Akademic Sofia (Bulgaria), Istanbul BB (Turcia), OSE Lions sau Atomeromu Paks (ambele din Ungaria).

Ultima apariție în galben-albastru pentru Minchev a fost în duelul din Sala Transilvania cu CSM Petrolul Ploiești. Atunci a terminat cu 3 puncte, 2 recuperări și o intercepție în 17 minute.

CSU Sibiu va juca următorul meci duminică, 19 noiembrie, la Focșani. Duelul contează pentru etapa a 9-a a Ligii Naționale și va începe la ora 16.00.

*foto: fiba.basketball

3 comentarii la aceasta stire:
  • varu silvois :

    greu la deal
    ......mici! Lipsa de rezultate si-a pus amprenta. Mai e un transfer esuat la Sibiu, dar respecticul e roman si are alt statut, prin urmare se va incerca o infuzie noua, altfel se duce si play-off. Bafta Sbiu.

    cu 5 luni în urmă (17.11.2023) Raspunde
  • BC CSU Sibiu /z/z/z :

    ...
    Inca o gafa a conducerii pe anul acesta...
    Incapabili sa-si dea seama ca 5 straini nu sunt suficienti sa faci fata in 3 competitii, acum renunta la un jucator intr-o perioada dificila cu multe accidentari, fara sa aduca un inlocuitor.

    cu 5 luni în urmă (18.11.2023) Raspunde
  • CSM Focșani Lex 8 :

    Cel mai bun
    A plecat cel mai bun jucător al sibienilor..păcate, mare valoare. S-au dus pe apa Yordanului

    cu 5 luni în urmă (18.11.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!