Stiri Juniori U20 Masculin

CSU Sibiu se deplasează în Polonia pentru duelul cu Anwil Wloclawek

CSU Sibiu se deplasează în Polonia pentru duelul cu Anwil Wloclawek

Campania europeană a lui CSU Sibiu se va încheia miercuri, 22 noiembrie, pe terenul lui Anwil Wloclawek. Galben-albaștrii sunt în căutarea primei victorii în FIBA Europe Cup, însă vor da de o adversară extrem de motivată.

Mai mult decât atât, polonezii parcurg o formă de invidiat, fiind de neînvins pe plan intern. Anwil are un bilanț de 8-0 în Basket Liga și, evident, ocupă prima poziție în clasament. În ultima rundă, elevii lui Przemyslaw Frasunkiewicz au câștigat cu 83 la 73 pe terenul Zielonei Gora, profitând de o prestație excelentă a lui Victor Sanders: 25 de puncte, 5 recuperări, 5 pase decisive, 6/11 de la distanță.

Și CSU Sibiu a câștigat în etapa a noua a Ligii Naționale de Baschet Masculin, însă elevii lui Tomas Rinkevicius au avut mari emoții pe terenul lui CSM Focșani. În cele din urmă, o intercepție a lui Nandor Kuti a asigurat victoria echipei sale: 73-70. Cel mai bun jucător al galben-albaștrilor a fost Rareș Uță, care a fost aproape de double-double: 18 puncte, 9 recuperări.

În tur, Anwil Wloclawek a câștigat la 38 de puncte partida din Sala Transilvania, consemnându-se două sferturi în care gazdele au marcat mai puțin de zece puncte. Alb-albaștrii au avut cinci jucători în double-figures: Jakub Schenk (13 puncte), Janari Joesaar (12 puncte, 10 recuperări), Amir Bell (10 puncte, 7 pase decisive), Kalif Young (10 puncte, 8 recuperări) și Tanner Groves (10 puncte, 9 recuperări).

Anwil are două victorii și trei înfrângeri în grupa B din FIBA Europe Cup și ocupă poziția a treia în clasament, însă poate trece pe locul al doilea în cazul unei victorii. Totuși, șansele polonezilor de a accede în faza următoare a competiției sunt destul de mici.

CSU Sibiu are cinci înfrângeri și, având în vedere problemele cu care se confruntă (accidentarea lui Kyle Adnam, plecarea lui Yordan Minchev), probabil că așteaptă ca această perioadă aglomerată să se încheie pentru a se putea concentra doar pe campionat.

Duelul dintre Anwil Wloclawek și CSU Sibiu va avea loc miercuri, 22 noiembrie, la ora 20:00, și va putea fi urmărit, în direct, pe canalul de YouTube al FIBA.

*foto: fiba.basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM Focșani Lex 8 :

    noroc
    sa nu va intoarceti plangand ca v-au dat polonezii cu cosul in cap

    cu 5 luni în urmă (22.11.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!