Stiri Juniori U20 Masculin

Cupa Craiova - Gazdele înving pe BCM "U" Piteşti

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
12.09.2013

SCM "U" Craiova a debutat cu dreptul în competiţia organizată la Sala Sporturilor din localitate. Oltenii au învins pe BCM "U" Piteşti, scor 82-78, la capătul unui meci în care oaspeţii s-au aflat o bună parte din timp la conducere.

LeVar Seals a fost vioara întâi a trupei antrenate de Andjelko Mandic, autor a 24 de puncte şi 6 recuperări pentru 24 de unităţi la eficienţă. Bogdan Popescu a înregistrat 18 puncte şi 7 recuperări în timp ce Bureau a contribuit cu 13 puncte. De la oaspeţi s-au evidenţiat Krapic cu 20 de puncte şi 7 recuperări respectiv Barac şi Ulmer cu câte 14 puncte.

Întrecerile din cadrul Cupei Craiova continuă joi seara cu duelul dintre BCM "U" Piteşti şi Asesoft Ploieşti respectiv SCM "U" Craiova şi Energia Rovinari. Ambele jocuri sunt transmise în direct de către Digi Sport.

6 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru :

    pozitia 1
    Lupta mare pt pozitia 1 intre Maric si Djambic cat timp au stat in teren impreuna. Au fost momente in care au evitat sa-si paseze, s-au incurcat unul pe altul...iar cand a intrat Sokk nici nu s-au uitat la el in special Maric care a mai facut si la Oradea din astea juca doar cu Pesic.
    Trebuie rezolvata problema asta.

    cu 10 ani în urmă (12.09.2013) Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    din marsupiu...
    Maric nu e un jucator egoist,dar altminteri ai facut remarci corecte,lucruri ma bucur ca vizibile si din fata televizorului,nu numai din sala.Dealtminteri aspectele astea le presupusera cativa chiar din faza inchegarii loturilor,dar imediat "specialistii" i-au contrat vehement...Din fericire suntem inca in etapa pregatirilor,asa ca evident nu se pot trage concluzii sau mai ales da verdicte,e timp suficient pentru corectii,dar semnalele de alarma sunt insa binevenite,ca sa nu se ajunga in situatia caderii pe ochi a palariei...
    P.S.S-a vazut si cat de mult inseamna lipsa lui Dragusin,jucator perfect integrat si ambiental si ca joc la Craiova(si nu tarnosit ca la lotul national...)

    cu 10 ani în urmă (12.09.2013) Raspunde
  • tzontzolino :

    urat
    Nu spun pentru ca sunt fan Pitesti, ci ca simplu spectator al meciului! S-a cam vrut sa castige Craiova...era nasol din pct de vedere marketing (deja se suparau suporterii). Daca la un turneu amical huidui in halul ala, si iti critici echipa locala in asemenea hal...
    S-a vrut victoria Craiovei si din partea Pitestiului, Sapera l-a bagat pe Dogaru desi avea alternative mai bune, sunt pution suspect la ratariile lui Barac de la libere ( a ratat tot sezonul 18 libere, si acum a ratat 4 si a mai lovit si mingea...el care nu se enerva niciodata...

    Oricum, urat din partea craiovenilor sa huidui la un meci amical, nu stiu daca au aplaudat de 10 ori.

    cu 10 ani în urmă (12.09.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      tzontzolino
      Poate la televizorul tau s-a vazut altceva decat ce a fost in sala,nu vreau sa intru in nicio polemica,iti spun insa cu certitudine atit:exagerezi!In rest,ceea ce spuneam anterior,e prematur pentru judecati de valoare,iar in alta ordine de idei din ce s-a vazut pana acum,Pitestiul e o surpriza placuta,o echipa artagoasa,disciplinata si luptatoare,daca o va tine tot asa va incurca socotelile multora.

      cu 10 ani în urmă (12.09.2013)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova Vladut10 :

    ......
    Da,am fost la Polivalenta la meci!
    Sincer nu ma asteptam sa vad un meci incrancenat ,''care pe care'',a fost un meci de pregatire in care ,de obicei, antrenorii ruleaza intregul lot de jucatori,testeaza (exerseaza) schemele de joc,incearca sa foloseasca jucatorii pe alte pozitii decat cele pe care evolueaza in mod curent!
    O spun din capul locului,Craiova n-a fortat,ba chiar a jucat ''la misto'' in unele faze!....singurele momente in care au jucat serios au fost ultimele 6-7 minute din sfertul 4!
    Ce mi-a placut:
    - atitudinea lui Bogdan Popescu,daca va continua pe linia asta,va fi rapid adulat de suporteri,un jucator cu multa experienta care SIGUR va aduce value added pentru Craiova;
    - implicarea lui Maric in ambele faze,sigur a mai si gresit dar va fi OM DE BAZA in echipa Craiovei,e un jucator polivalent ,iti joaca poz 1 si 2 cu ochii inchisi;
    - mi-a placut si Capusan ,infipt,cu tupeu ,dar l-a bagat prea putine minute...merita mai mult,poate ajuta si el echipa!

    Ce nu mi-a placut:
    - am ratat iarasi vreo 20 AL, deja e enervant!...aici pe langa lipsa de concentrare a jucatorilor e de vina si Mandic!....imi arata ca si el trateaza cu superficialitate acest capitol al jocului de baschet!
    - nu mai recuperam mingea ''sus'' si asta poate deveni o problema mare!....clar se simte lipsa lui Dragusin!
    Din pacate nici nu mai putem ACTIONA pentru ca avem deja 7 jucatori straini in echipa, iar jucatorii romani cu talie sunt si rari si ''prinsi'' de alte echipe!
    Poate daca accepta Rade mai repede oferta noastra ramaneau doar 6 jucatori straini iar acum puteam achizitiona un jucator pe pozitia 5!
    Asta e!...speram sa se refaca Dragusin cat mai repede si sa nu ni se mai accidenteze altii!

    cu 10 ani în urmă (12.09.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Vladut10 :

    .......
    O surpriza placuta pentru mine a fost Pitestiul care are in Barac,Ulmer si Krapic jucatori foarte buni!
    Pitestiul de anul asta e net superioara Pitestiului de anul trecut...la lot ma refer!...ii vad luptandu-se pentru PO,cu sanse mari sa intre in PO!...e o echipa asezata,serioasa!
    Totusi nu au jucatori capabili sa ''rupa'' ritmul,joaca liniar si aici cred ca vor avea probleme!
    De urmarit!

    cu 10 ani în urmă (12.09.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!