Stiri Juniori U20 Masculin

Dinamo a obținut a treia victorie în EYBL Junior

Dinamo a obținut a treia victorie în EYBL Junior

Dinamo București s-a impus și în al treilea meci disputat în cadrul turneului European Youth Basketball League - Central Europe Region de la Cluj-Napoca, scor 71-63 cu MAFC Budapesta.

Alb-roșii au avut un start greoi, fiind conduși de maghiari cu 14-2, diferență ce s-a menținut la finalul sfertului inaugural, 24-12. Parțialul secund le-a reușit mai bine dinamoviștilor, care au venit la 27-21, însă MAFC a putut urca scorul la +10 în multiple ocazii. Pătru, Son și Luca au redus ecartul la jumătate pentru pauza mare, 38-33 în favoarea grupării din Budapesta.

Dinamo a egalat situația, 40-40, dar n-a putut prelua conducerea încă pe tabelă, MAFC ducându-se la două-trei posesii în față, sfertul trei terminându-se cu 51-46.

Bucureștenii s-au văzut conduși cu 7 puncte diferență în debutul ultimelor 10 minute, de unde cu o perioadă bună Pătru a înscris un lay-up, 56-55 și Dinamo avea avantaj. MAFC a întors și a condus până la 63-62, de unde un run de 9-0 al „câinilor roșii” a decis meciul și Dinamo a câștigat cu 71-63.

David Pătru (19 puncte, 7 recuperări, 2/4 de la distanță) și Sasha Son (18 puncte, 4 intercepții) au fost principalii marcatori pentru bucureșteni, în timp ce maghiari s-au remarcat Máté Szabó și Dominik Lőrincze, ambii cu 14 puncte.

 

*foto: EYBL (Manases Sándor)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!