Stiri Juniori U20 Masculin

Dragan Petricevic: „Consider că trebuia să câştigăm, dar asta nu înseamnă că am ceva de reproşat jucătorilor”

Dragan Petricevic: „Consider că trebuia să câştigăm, dar asta nu înseamnă că am ceva de reproşat jucătorilor”

SCM Timișoara a pierdut dramatic duelul din deplasare cu CSU Sibiu, scor 100-96, după o repriză de prelungiri, în etapa a VII-a din LNBM – Grupa Valorică A.

La sfârșitul partidei, antrenorul bănățenilor, Dragan Petricevic, s-a arătat dezamăgit că formația sa nu a reușit să câștige meciul. Cu toate acestea, el s-a arătat încântat prestația elevilor săi:

"Pe de-o parte sunt mândru de aceşti jucători, care indiferent de rezultatul din meciul precedent găsesc resurse şi joacă din ce în ce mai bine, însă din păcate nu contabilizăm printr-o victorie. Degeaba vorbim despre faptul că în ultimele trei partide am jucat cu cele mai bune trei echipe din campionat... Băieţii au depus un efort foarte mare, din păcate o recuperare reuşită de Cooper a dus meciul în prelungiri. Consider că trebuia să-l câştigăm, dar asta nu înseamnă că am ceva de reproşat jucătorilor. Continuăm să ne pregătim cu gândul la victorie".

După acest meci, Timișoara ajunge la 2-5. Etapa viitoare bănățenii vor întâlni în deplasare pe BCM U Pitești.

*foto: Andreea Vlase

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!