Stiri Juniori U20 Masculin

Dragan Petricevic: „Cred că va fi un turneu cu meciuri tari și interesante”

Dragan Petricevic: „Cred că va fi un turneu cu meciuri tari și interesante”

SCM Timișoara se pregătește să participe la Final Four-ul Alpe Adria Cup din perioada 12-13 martie. În penultimul act, bănățenii vor juca în fața gazdei turneului, Kapfenberg Bulls.

Înaintea plecării spre Austria, Dragan Petricevic a oferit câteva declarații pentru site-ul celor de la SCM Timișoara și a făcut referire la pasul în plus reușit față de precedenta participare în Alpe Adria Cup:

„Noi am făcut un pas înainte față de precedentul sezon, când am jucat în sferturile de finală și am fost depășiți de formația care avea să câștige competiția, Dabrowa Gornica, din Polonia. Acum evoluăm în Final Four, unde se reunesc cele mai bune patru echipe din această competiție. Aparent, gruparea poloneză este favorită și de această dată, dar cred că va fi un turneu cu meciuri tari și interesante.”

Ulterior, antrenorul a vorbit despre adversara din semifinale și a punctat problemele cu care se confruntă echipa pe care o pregătește:

„Faptul că echipa din Austria a participat și la acea ediție dovedește că are tradiție. Kapfenberg își construiește mereu un lot foarte bun, care îi permite să ajungă la astfel de turnee finale. În prezent, nici ei, nici noi nu suntem într-o perioadă foarte bună, căci venim după înfrângeri în întrecerile interne. Ceea ce mă interesează acum este cum să reușim până la ora jocului să avem un lot cât se poate de solid. Avem numeroase probleme cu accidentările. Asta își pune amprenta nu numai asupra meciurilor, ci și asupra antrenamentelor. În plus, în ultimele două-trei săptămâni suntem pe drumuri, în căutarea spațiului de antrenament.”

Potrivit informațiilor de pe site-ul echipei, jucătorii cu probleme mai delicate sunt Igor Kesar și Tyreek Scott-Grayson. În plus, aceeași sursă menționează faptul că alb-violeții s-au antrenat în ultima vreme la Buziaș și în sala CSȘ Bega din cauza lucrărilor de la Sala Sporturilor „Constantin Jude”.

Final Four-ul Alpe Adria Cup va debuta marți, 12 martie, cu duelul dintre MKS Dabrowa Gornicza și Redstone Olomoucko, de la ora 17.30.

Kapfenberg Bulls și SCM Timișoara vor fi adversare trei ore mai târziu, de la 20.30, în a doua semifinală. Jocul va putea fi urmărit pe canalul de YouTube Alpe Adria Cup.

*foto: Facebook Leii din Banat - Baschet SCM Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!