Stiri Juniori U20 Masculin

Eșec usturător pentru Caledonia Gladiators cu trei zile înaintea jocului cu BC CSU Sibiu

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
15.10.2023

Eșec usturător pentru Caledonia Gladiators cu trei zile înaintea jocului cu BC CSU Sibiu

Caledonia Gladiators, prima adversară a lui BC CSU Sibiu la revenirea în cupele europene, a suferit un eșec usturător în disputa premergătoare deplasării în Sala Sporturilor Transilvania. Formația din Scoția a cedat cu scorul de 96-78, în fața celor de la Sheffield Sharks și a ajuns la un bilanț de 3-2 în British Basketball League.

Sharks au lăsat de înțeles încă din primul sfert că sunt pe cai mari și au reușit să construiască chiar și o diferență de două cifre, care nu s-a păstrat până la finalul parțialului, când tabela indica 23-14. Avantajul gazdelor a crescut totuși în double-digits până la pauza mare. La cabine s-a intrat cu scorul de 48-35.

Defensiva celor de la Gladiators s-a prezentat la un nivel mai bun în sfertul al treilea, când a primit doar 19 puncte. În schimb, ofensiva tot nu și-a găsit ritmul, iar cu 10 minute înainte de final scorul era 67-53. Sheffield a condus și la 22 de lungimi pe parcursul ultimului sfert, pentru ca la final să se impună cu 96-78.

Ian Dubose a fost cel mai valoros jucător al gladiatorilor, totalizând 20 de puncte, 2 recuperări și 7 pase decisive, dar și opt mingi pierdute. Mihailo Jovicic a avut 16 puncte și 4 assist-uri. Trent Buttrick a adunat 14 puncte și 6 pase decisive, iar Lukas Palyza a înscris 10 puncte.

BC CSU Sibiu nu a făcut vreun pas greșit încă în acest sezon. În cel mai recent meci din LNBM, vulturii galben-albaștri au trecut de SCM U Craiova cu scorul de 68-63 și au cinci victorii în toate competițiile până la acest moment.

Confruntarea dintre BC CSU Sibiu și Caledonia Gladiators are loc miercuri, 18 octombrie, de la ora 18:00 și poate fi urmărită în direct pe Digi Sport 4 și pe canalul de YouTube FIBA – The Basketball Channel.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!