Stiri Juniori U20 Masculin

Eva Petrof, prestație excelentă în fața Kosovo-ului la FIBA U20 Women′s Challenger

Eva Petrof, prestație excelentă în fața Kosovo-ului la FIBA U20 Women′s Challenger

România a obținut victoria în al 3-lea meci din Grupa E de la FIBA U20 Women′s Challenger. Tricolorele au trecut cu scorul de 80-64 de Kosovo, într-un meci în care Eva Petrof a fost cea mai bună jucătoare de pe teren.

Eva Petrof a evoluat timp de 37 de minute în meciul de astăzi și a totalizat 25 de puncte, 4 recuperări, o pasă decisivă, 2 intercepții, 2 mingi pierdute și un capac. Eva a marcat 3/7 de la 2 puncte, 5/10 de la 3 puncte și 4/5 de la linia de libere, pentru un indice al eficienței de 21 de unități și 18 la „+/-”.

Bianca Nan s-a remarcat 13 puncte, 6 recuperări și 2 pase decisive. Ana Ion a reușit 12 puncte, 9 recuperări și 2 pase decisive.

România încheie Grupa E de la FIBA U20 Women′s Challenger cu un meci în fața Luxemburgului, duminică, 18 iulie.

foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!