Stiri Juniori U20 Masculin

EYBL Junior: Dinamo a câștigat trei meciuri în cadrul turneului din Slovacia

EYBL Junior: Dinamo a câștigat trei meciuri în cadrul turneului din Slovacia

CS Dinamo București s-a deplasat la Levice, în Slovacia, pentru cel de-al doilea turneu al Grupei A în cadrul European Youth Basketball League - Central Europe Region la categoria Junior (U20). Duelurile au avut loc în perioada 3-6 februarie.

Dinamo s-a reîntâlnit cu Napoli Basket în prima partidă, și de această dată câștig de cauză având italienii, după ce au depășit formația bucureșteană anterior în finala turneului de la Cluj-Napoca. Napoli a înscris 30 de puncte în al treilea sfert, când s-a și făcut diferența în acest meci, în cele din urmă tabela indicând +20 în favoarea italienilor. David Pătru, cu 29 de puncte, s-a remarcat de la Dinamo.

Un duel echilibrat a fost împotriva gazdelor turneului, SBK Junior Levice, în total fiind 13 schimbări la conducerea partidei. Slovacii conduceau cu 43-37 la pauză, iar Dinamo a egalat situația în startul sfertului al patrulea și a terminat meciul cu un run de 11-3. David Pătru a totalizat 24 de puncte, 6 recuperări și 6 pase decisive, iar Alexandru Luca a încheiat cu double-double (13 puncte, 10 recuperări).

Alb-roșii n-au avut deloc emoții împotriva lui Vienna United, controlând partida în totalitate. Dinamo a condus cu 51 de puncte în acest joc, în trei din cele patru sferturi încasând sub 10 puncte din partea austriecilor. Alexandru Moroșanu a condus lista marcatorilor pentru Dinamo, cu 13 puncte, iar alți cinci sportivi erau în double figures.

Duelul cu Orange 1 Bassano, ultimul din acest turneu, a fost început mai bine de italieni, dar Dinamo a întors și conducea la pauză cu 50-41. Bassano a replicat cu un run de 13-2 în debutul sfertului al treilea și a fost în față în câteva momente, bucureștenii revenind ulterior și au reușit desprinderea la peste 10 puncte în ultimul sfert. Alexandru Luca a adunat 30 de puncte în acest joc, cu 3/4 de la distanță.

Rezultatele obținute de Dinamo în Slovacia:

Joi, 03.02 – BC Napoli Basket – Dinamo București 82-62

Vineri, 04.02 – Dinamo București – SBK Junior Levice 77-73

Vineri, 04.02 – Vienna United – Dinamo București 37-86

Duminică, 06.02 – Orange 1 Bassano – Dinamo București 82-91

Asemenea celor de la U-BT, și Dinamo București a terminat cele două turnee din EYBL Junior cu un bilanț de 6 victorii și 2 eșecuri.

*foto: EYBL (Manases Sándor)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!