Stiri Juniori U20 Masculin

EYBL Junior: Rezultatele echipelor românești în a doua zi a turneului de la București

EYBL Junior: Rezultatele echipelor românești în a doua zi a turneului de la București

Bilanțul formațiilor românești participante în grupa A din European Youth Basketball League la categoria Junior (U20) este asemănător în urma meciurilor de vineri, 28 octombrie. Știința și CSA Steaua București stau cu o victorie și o înfrângere până acum la turneul găzduit de Arena RomSilva.

Steaua a obținut o victorie la scor, desprinzându-se încă din sfertul inaugural în urma unei prestații excelente. Roș-albaștrii au trecut cu 95 la 64 de SBK Junior Levice, scorul pe sferturi fiind 26-4, 24-22, 24-19 și 21-19.

Toți steliștii trecuți pe foaia de joc au marcat, jocul colectiv văzându-se și în cele 24 de assist-uri de la final, cei veniți de pe bancă înscriind în total 50 de puncte.

Alexandru Băltaru (13 puncte, 4 recuperări, 3 pase decisive), David Bănică (12 puncte, 2 recuperări) și tandemul Mario Drăghici-David Bănică (ambii cu 10 puncte) au fost remarcații Stelei.

Cealaltă formație din România implicată în această grupă, Știința București, a pierdut la limită duelul cu College Basket 1, scor 69 la 71. Știința a reușit să revină pe parcursul meciului de la -11, dar italienii au fost mai preciși pe atac la final. Scorul pe sferturi a fost 21-22, 17-17, 19-16 și 12-16.

Deși a pierdut mult mai puține posesii față de oponenți, Știința a stat mai rău la procentajele din acțiune, diferența fiind vizibilă în special la aruncările de două puncte, unde adversarii a avut 73%.

Alex Pîrjolescu a adunat 16 puncte și 6 recuperări, iar Andrei Oinaru a contribuit cu 15 puncte și 15 recuperări, Nicholas Son (12 puncte, 6 recuperări, 4 intercepții) fiind și el în double figures.

Sâmbătă, 29 octombrie, urmează meciurile Știința vs. Alvik Stockholm (ora 11.00) și CSA Steaua vs. College Basket 2 (ora 20.15). Toate partidele sunt transmise pe YouTube CSU Știința București.

*foto: Facebook Știința București Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!