Stiri Juniori U20 Masculin

EYBL Junior: U-BT Cluj și Dinamo București se deplasează în Slovacia

EYBL Junior: U-BT Cluj și Dinamo București se deplasează în Slovacia

U-BT Cluj-Napoca și Dinamo București participă în perioada 3-6 februarie la cel de-al doilea turneu din sezonul 2021-22 al categoriei Junior (U20) din cadrul European Youth Basketball League - Central Europe Region. Programul Grupei A, din care fac parte reprezentantele României, a suferit unele modificări.

Potrivit ajbcluj.ro, turneul s-a transformat într-unul de sine stătător, ceea ce înseamnă că formația care o să se impună la final se va alătura lui Napoli Basket în playoff. Italienii au reușit să câștige primul turneu al sezonului, desfășurat la Cluj-Napoca în luna noiembrie a anului trecut.

Mai mult, Inter Bratislava și College Basket Roma nu vor face deplasarea la aceste meciuri din Slovacia, locul lor fiind luat de Rátgéber Academy (Ungaria) și Viena United (Austria). Prin urmare, programul a suferit modificări față de ce se cunoștea inițial.

U-BT Cluj are următoarele partide în Slovacia:

Vineri (04.02), ora 10.00 – vs. Viena United

Vineri (04.02), ora 19.10 – vs. London United

Sâmbătă (05.02), ora 10.00 – vs. Rátgéber Academy

Duminică (06.02), ora 10.00 – vs. MAFC Budapesta

Dinamo o să joace după următorul program:

Joi (03.02), ora 21.30 – vs. BC Napoli Basket

Vineri (04.02), ora 11.50 – vs. SBK Junior Levice

Vineri (04.02), ora 17.20 – vs. Viena United

Duminică (06.02), ora 14.00 – vs. Orange 1 Bassano

Toate meciurile vor fi transmise în direct pe YouTube.

În cadrul turneului anterior, de la Cluj-Napoca, Dinamo s-a clasat pe poziția a doua, pierzând finala cu Napoli, iar U-BT a terminat pe locul 5.

*foto: Facebook EYBL (Manases Sándor)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!