Stiri Juniori U20 Masculin

F8. Vitaly Stepanovski: „Abordăm totul pas cu pas în Cupa României”

F8. Vitaly Stepanovski: „Abordăm totul pas cu pas în Cupa României”

SCM Universitatea Craiova se duelează pentru al treilea an consecutiv cu CSO Voluntari în Cupa României, cele două întâlnindu-se în semifinale în 2021 și în finala din 2022, în timp ce în acest an se vor duela în sferturile de finală.

Oltenii sosesc la Constanța după ce au jucat ultimul meci în FIBA Europe Cup, partida cu Chemnitz având nevoie de prelungiri și echipa lui Vitaly Stepanovski a cedat în cele din urmă, terminând faza Top 16 fără să cunoască gustul victoriei. Antrenorul „Leilor din Bănie” a vorbit după meciul din cupele europene și despre duelul cu CSO Voluntari, spunând următoarele:

„Ne concentrăm de acum pe competițiile interne. Urmează Final 8-ul Cupei României. Trebuie să uităm ce a fost în FIBA Europe Cup și să ne concentrăm la Cupa României. E ca o nouă viață care ni se oferă și trebuie să fim concentrați și să dăm maximul. Jucăm contra celor de la Voluntari, i-am mai întâlnit de două ori în acest sezon, în FIBA Europe Cup. Am fost în aceeași grupă și i-am bătut în ambele ture. Între timp ei au schimbat antrenorul, a venit Ainars Bagatskis. Eu îl cunosc foarte bine, am lucrat împreună la echipa națională a Ucrainei și îi știu stilul. Preferă un baschet foarte rapid, cu multe aruncări de trei puncte și multe pick-and-rolls, acțiuni de tip Spain. Treaba noastră va fi să îi încetinim, să ne apărăm bine în tranziție și să fim atenți la shooterii lor. Vom da maximul pentru a-i învinge a treia oară la rând. Abordăm totul pas cu pas în Cupa României. Acum ne duelăm cu Voluntari și trebuie să-i învingem.”

Craiova țintește primul succes în fața Voluntariului în Cupa României, până acum deținătorii ultimelor două ediții ale întrecerii au trecut de gruparea din Bănie cu 81-80 (în semifinala din 2021) și cu 89 la 75 în finala de anul trecut.

CSO Voluntari și SCM U Craiova se întâlnesc în al doilea sfert de finală de la Constanța, sâmbătă (11.02) de la ora 14.30 în direct pe Digisport 4, Prima Sport 5 și FRB TV.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!