Stiri Juniori U20 Masculin

Final de sezon pentru Dinamo în EYBL Junior

Final de sezon pentru Dinamo în EYBL Junior

Superfinala EYBL Junior în acest an a avut loc în Slovacia, la Levice, în perioada 18-21 mai, reprezentanta României la categoria U20 fiind CS Dinamo București. Alb-roșii au avut patru partide în cadrul acestui turneu și au obținut o victorie.

La întrecerea de la Levice au participat, pe lângă Dinamo, College Basket 1 (Italia), Honved Budapesta (Ungaria), Vienna United (Austria), Myerscough BA, London Elite (ambele din Marea Britanie), USK Praga (Cehia), SBK Junior Levice (Slovacia) și o selecționată a Slovaciei.

Bucureștenii au evoluat pe 19 și 20 mai, având următoarele rezultate:

vs. Vienna United – 70-94

vs. SBK Junior Levice – 71-90

vs. USK Praga – 83-81

vs. London Elite – 83-101

David Pătru a fost desemnat MVP-ul echipei, el fiind principalul marcator în trei din patru jocuri. Împotriva lui London Elite a încheiat cu 19 puncte, asemenea lui Luca Cârstea și Denis Pătcaș.

Pentru întrecerea din Slovacia, Dinamo a avut un lot format din Sasha Son, Denis Pătcaș, David Pătru, Vlad Cărășel, Vlad Cozea, Luca Cârstea, Emilian Neagu și Alexandru Moroșanu. Antrenor a fost Cătălin Nazîru.

Dinamo a încheiat sezonul în EYBL Junior cu 8 victorii și 8 înfrângeri.

*foto: EYBL

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!