Stiri Juniori U20 Masculin

Fiul lui Bandjarevic la BC Timișoara U23?

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
30.10.2012

Milan Bandjarevic, fiul antrenorul principal al BC Timișoara, Predrag Bandjarevic, se antrenează alături de echipa de seniori a clubului bănățean.

Conform banatsport.ro, baschetbalistul în vârstă de 22 ani a sosit la Timișoara în urmă cu câteva săptămâni. Sursa citată speculează faptul că jucătorul va fi legitimat pentru a evolua alături de echipa cu care clubul va participa în Liga 2 masculin (fosta U23).

Milan Bandjarevic evoluează pe postul de fundaș, are 195cm și 85kg, iar în sezonul 2006/07 a fost legitimat la Mega Vizura Belgrad.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii