Stiri Juniori U20 Masculin

George Toth: “Meciul cu echipa prahoveană este cel mai greu”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
29.04.2013

George Toth

Baschetbalistul Timişoarei a vorbit pentru Total Baschet despre eşecul cu Dinamo Bucureşti de la Turneul Final al L2M.

Am avut parte de un start foarte slab din multe puncte de vedere, timp în care dinamoviştii au profitat şi au marcat cât au putut de la distanţă în primul sfert. Nu pot spune că a fost un adversar dificil şi mă repet, nu am ştiut să ne poziţionăm în primul sfert în apărare şi asta ne-a costat tot meciul deoarece este foarte greu să joci de la o diferenţă de -16. Cu toţii am dat dovadă de caracter şi am arătat că se poate,  dar nu a fost să fie pe final. Nu am ştiut să tratăm finalul meciului cu presiunea în spate.

Toth este de părere că meciul din etapa a patra cu CSU Ploieşti va fi cel mai greu.

Sper să ne refacem cât mai repede pentru că meciul cu echipa prahoveană este cel mai greu din punctul meu de vedere. Dacă facem o figură bună, cu siguranţă vom fi favoriţi la titlu, încă nu am pierdut şansa. Vreau să o luăm pas cu pas luni, după care ne vom axa şi pe meciul cu Craiova. 

Partida dintre BC Timişoara şi CSU Ploieşti va avea loc luni cu începere de la ora 18:00.

Foto: BC Timişoara (Facebook)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!