Stiri Juniori U20 Masculin

George Toth: “Va fi un joc echilibrat”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
16.03.2013

George Toth

În primul meci al Turneului Semifinal al Ligii a II-a la Baschet masculin desfăşurat la Piteşti, BC Timişoara a trecut fără mari emoţii de CS Farul Constanţa cu scorul de 83-44.

Într-o declaraţie acordată site-ului nostru, George Toth a vorbit despre succesul contra formaţiei de la Malul Mării dar şi despre derby-ul cu CSU Ploieşti ce va avea loc sâmbătă.

Prima partidă fost una nu foarte grea pot spune, deoarece am dominat aproape tot meciul. În schimb mă bucur că am apucat să jucăm toţi, căci aşa putem fi o echipă cât mai apropiată şi să ne putem înţelege cât mai bine în joc.
Imediat după ce s-a terminat meciul am uitat cu toţii ce s-a întâmplat şi ne gândim doar la meciul cu CSU Ploieşti. Va fi un joc echilibrat, ceea ce va fi foarte bine pentru noi căci ne apropiem cu paşi repezi către turneul final în care vom avea adversari foarte puternici. Scopul nostru principal este accederea la acel turneu de pe primul loc. Cu toţii credem în şansa noastră de a ieşi învingători, căci toţi suntem cu moralul foarte ridicat. Suntem cu toţii mai mult decât colegi de echipă.

În prima partidă, timişoreanul a terminat în double-double, totalizând 15 puncte şi 14 recuperări.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!