Stiri Juniori U20 Masculin

Georgian Păun: “Echipele din această grupă sunt accesibile”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
14.03.2013

Georgian Paun

BC Timişoara va participa în perioada 15-17 martie la Turneul Semifinal al Ligii a II-a de Baschet masculin, Seria I. Competiţia se va desfăşura la Sala Sporturilor din Piteşti.

Câştigător al trofeului anul trecut alături de gruparea argeşeană, Georgian Păun speră într-o figură frumoasă la turneul semifinal alături de BC Timişoara.

Sunt încrezător în echipa pe care o avem la U-23. Nu am pierdut nici un meci în formula completă aşa că sunt convins că vom face o figură frumoasă la acest turneu şi cred în accederea la turneul final. Echipele din această grupă sunt accesibile. Vom avea 2 meciuri grele cu Ploieştiul şi Piteştiul dar sperăm la un rezultat bun iar despre Constanţa nu ştiu nimic. Mă aştept la un joc colectiv bun. Avem în echipă câţiva jucători cu experienţă şi sperăm să nu avem probleme, a spus baschetbalistul român pentru Total Baschet.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!