Stiri Juniori U20 Masculin

Ilie Trițoiu: „Nu Sibiul a câștigat meciul din seara asta, l-a pierdut echipa mea”

Ilie Trițoiu: „Nu Sibiul a câștigat meciul din seara asta, l-a pierdut echipa mea”

SCM Timișoara a pierdut cu 96-100 în prelungiri pe terenul lui BC CSU Sibiu în etapa a 7-a din grupa valorica A în LNBM. Bănățenii au fost conduși la 15 puncte în prima repriză, dar au revenit și au avut un avans de 4 puncte în ultimul sfert. A fost egalitate după 40 de minute, iar gazdele au gestionat mai bine prelungirile. Președintele formației bănățene, Ilie Trițoiu, a declarat după meci că echipa sa a pierdut când nu a știut să gestioneze ultimele secunde din timpul regulamentar.

„În primul rând vreau să felicit echipa gazdă pentru victorie. A fost un meci foarte frumos pentru publicul spectator. Dar îmi pare rău pentru echipa mea, pentru că chiar făceam haz de necaz acum la bancă și am zis că puteam la fel de bine să câștigăm și noi. Am spus că nu Sibiul a câștigat meciul din seara asta, l-a pierdut echipa mea. Asta este, mergem înainte. Ne așteaptă o perioadă foarte grea, dar important e că ne-am recuperat atitudinea pe care o pierdusem în ultimele meciuri. Sunt mulțumit de atitudine, îmi pare rău de rezultat.

Am irosit libere, am pierdut câteva mingi importante, n-am știut să gestionăm ultimele 7 secunde din timpul regulamentar. Acolo s-a pierdut meciul, pe libera ratată de Cooper și mingea recuperată tot de el, când Sibiul a intrat în prelungiri”, a declarat Ilie Trițoiu după meciul de la Sibiu.

Pentru formația de pe Bega a fost a 4-a înfrângere consecutivă în prima grupă valorică din Liga Națională.

„Normal că nu suntem mulțumiți (de parcursul de până acum), dar asta este. Am făcut o echipă nouă. Trebuie să le dăm timp băieților. Problemele care le avem noi și le știm în continuare, de asta zic. Una peste alta, suntem mulțumiți de atitudinea echipei și sperăm ca pe viitor să obținem și rezultatele pe care le așteptăm.

Am pierdut contactul, dar lupta nu este încheiată. Mai avem multe meciuri de jucat și acum chiar ne deplasăm la Pitești și Craiova, două dintre echipele cu care ne batem pentru accederea în top 6. Am încredere în echipă și cred că o să vină și victoria în deplasare pe care o așteptăm”, a mai spus Ilie Trițoiu.

Pentru alb-violeți urmează meciul de la Galați, din turul doi al Cupei României. Manșa tur se joacă miercuri, de la ora 18:00, pe terenul formației din grupa a doua valorică. În campionat, SCM Timișoara joacă sâmbătă la Pitești, cu formația care încheie clasamentul în grupa A la finalul turului.

*foto: baschet SCM Timisoara facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!