Stiri Juniori U20 Masculin

Înfrângere clară pentru națională masculină la debutul la U20 European Challengers

Înfrângere clară pentru națională masculină la debutul la U20 European Challengers

Naționala masculină a România a avut un debutat extrem de modest la U20 European Challengers. Tricolorii antrenați de Florin Nini au fist învinși categoric de Elveția, cu scorul de 92-58.

România nu a condus deloc în partida cu Elveția. Practic meciul a fost decis încă de la pauză când s-a înregistrat scorul de 51-32. Elvețienii și-au continuat recitalul și în repriza secundă, când au condus și la 37 de puncte. Meciul avea să se încheie cu scorul de 92-58.

Luca Colceag a fost cel mai bun jucător al României cu 10 puncte, 6 recuperări și 3 capace. Dragoș Axinte a totalizat 9 puncte, 3 recuperări, 2 pase decisive și 2 intercepții.

Niko Rocak a fost cel mai bun om al meciului cu 17 puncte și 11 recuperări. Elveția a mai avut 5 jucători în double-digits: Nwokeabia -15 puncte, Rebetez și Hulliger – 14, Martina și Muhr – 10.

România va întâlni mâine, 21 iulie, Macedonia de Nord într-un meci din Grupa E de la Sopron, Ungaria.

foto: fiba.basketball

3 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    aici e drama...
    hai sa uitam putin de broussard si compania, stirea zilei asta a fost... te bate elvetia cu aproape 40 de puncte... aici suntem noi

    cu 2 ani în urmă (21.07.2021) Raspunde
  • Ricardo :

    Gyke
    Foarte corect si bine punctat... Trebuie să începem reconstrucția pe baze solide! Dar cine da o faca???? Niste nenorociți care s-au cocoțat în funcții cheie din banchetul românesc? Niste cluburi pe care nu le intereseaza nimic altceva decât aducerea a 5...6 străini care să țină echipa pe linia de plutire??? Cine sa faca si ce sa faca ???

    cu 2 ani în urmă (21.07.2021) Raspunde
  • Venus :

    Mai degraba telenovela!
    Din nou echipa facuta pe ochi frumosi.
    Cei care NU au fost selectionati pot forma o echipa care sa invinge actuala nationala tot la 40 de puncte.
    E totusi dramatic deoarece Romania joaca in aceasta competitie la categoria 19-26!
    Primele 18 au alta competitie.
    Si tocmai ce ne-a batut si Macedonia de Nord.
    Poate chiar exista o intentie deliberata pentru a justifica infuzia de straini.

    cu 2 ani în urmă (22.07.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!