Stiri Juniori U20 Masculin

Ionuț Drăgușin stă trei săptămâni

Adrian Micinic

Adrian Micinic
02.09.2013

Ionuț Drăgușin a primit veși mai bune decât ar fi sperat suporterii Craiovei. Pivotul de 2.21 metri a efectuat testul de rezonanță magnetică, diagnosticul fiind mai blând. Jucătorul echipei naționale trebuie să facă repaos de trei săptămâni.

“Am primit astăzi (n.r. - ieri) verdictul şi pot să spun că am scăpat de mare parte din emoţii. Nu sunt probleme mari, aşa cum am crezut iniţial. O să stau departe de teren trei săptămâni, interval în care urmez un program de recuperare. Au fost probleme la ligamente, care sunt întinse puţin. Meniscul este OK” a precizat Ionuț Drăgușin, conform editie.ro.

Drăgușin s-a accidentat în primul meci de pregătire al Craiovei, disputat în cursul săptămânii precedente în compania Timbei Timișoara.

7 comentarii la aceasta stire:
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Accidentari
    Slava Domnului ca toti accidentatii isi vor reveni pana la startul campionatului,dar intr-adevar,dupa cum au mai sesizat si altii,cam multe probleme medicale aparute in perioada asta de pregatire...

    cu 10 ani în urmă (02.09.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Vladut10 :

    .......
    Ar fi fost ok sa fie adus un preparator fizic la echipa,poate chiar in locul secundului, baschetul trebuie tratat serios!.....aviz majoritatii echipelor din Romania!....un nutritionist si un responsabil cu pregatirea fizica sunt obligatorii in baschetul modern!
    Sper sa nu mai apara si alte accidentari!.....o vorba spune ca:'' mai bine previi,decat sa tratezi''!

    Forza Stiinta!

    cu 10 ani în urmă (02.09.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Vladut10 :

    .......
    in ghidsportiv scrie contrariul....sper sa aveti voi dreptate!:)

    ''De asemenea, Ionuţ Drăgușin a plecat astăzi la Bucureşti unde este supus unui control amănunţit, accidentarea este mult mai gravă decât părea iniţial.''

    cu 10 ani în urmă (02.09.2013)
    • SCM "U" Craiova alb&albastru:

      dragusin
      Aseara, inainte de prezentare, l-am intrebat pe Ionut de accidentare si mi-a zis ca nu e nevoie de operatie, doar recuperare 3 saptamani... sper sa nu apara alte complicatii.

      cu 10 ani în urmă (02.09.2013)
    • SCM "U" Craiova Vladut10:

      .......
      Asa sa fie!
      Sa-si revina cat mai repede!
      Echipa are nevoie de el!

      cu 10 ani în urmă (02.09.2013)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova Vladut10 :

    .......
    ...si de Kovac aceiasi sursa spune ca:

    ''Jucatorul echipei de baschet SCM U Craiova, noua achiziţie, Mirko Kovac se va opera în cursul zilei de mâine la degetul inelar, urmând să fie indisponibil între 4-6 saptamani. Kovac s-a accidentat în partida amicală de la Tg. Jiu împotriva formaţiei Energia Rovinari.''

    cu 10 ani în urmă (02.09.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova alb&albastru :

    http://www.baschetcraiova.ro/dragusin-si-kovac-indisponibili/
    Din pacate stirea din ghid sportiv este de site-ul oficial...
    sa speram ca, totusi, este vorba doar de un control amanuntit care va confirma diagnosticul RMN-ului.

    cu 10 ani în urmă (02.09.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!