Stiri Juniori U20 Masculin

Ionuţ Georgescu: “Dacă vom respecta planul de joc, sunt sigur că ne vom impune”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
16.03.2013

Ionut Georgescu

CSU Ploieşti a învins campiona en-titre cu scorul de 93-44, în cadrul Turneului Semifinal al Ligii a II-a la Baschet masculin, Seria I. Pentru prahoveni urmează duelul cu BC Timişoara, derby-ul seriei. Ionuţ Georgescu, preşedintele executiv al celor de la CSU Ploieşti, a prefaţat pentru cititorii totalbaschet.ro încleştarea ce va avea loc sâmbătă cu începere de la ora 15:00.

Noi încercăm să jucăm ceea ce am repetat întreg anul. Antrenorii şi băieţii fac o treabă foarte bună iar acum trebuie să transforme orele de antrenament şi întreaga muncă în rezultate. Am fost superiori echipei din Piteşti, dar cu toate acestea şi ei merită felicitaţi şi încurajaţi pentru viitor. În privinţa noastră este clar însă că putem juca şi mai bine de atât. Aşteptăm cu interes meciul cu Timişoara. Au o echipă bună, capabilă să se bată pentru o medalie anul acesta. Felicit conducerea clubului pentru interesul acordat acestui satelit. Sperăm să avem parte de un meci cât mai atractiv. Noi ştim ce avem de făcut. Dacă vom respecta planul de joc, sunt sigur că ne vom impune. Am speranţe mari în această echipă atât în privinţa rezultatului final de la u23 cât şi pentru perspectivele la nivel de seniori. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!