Stiri Juniori U20 Masculin

John Patrick: „Vreau să îi felicit pe cei de la U-BT pentru un sezon fenomenal”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
19.04.2022

John Patrick: „Vreau să îi felicit pe cei de la U-BT pentru un sezon fenomenal”

Ludwigsburg a eliminat-o pe U-BT Cluj din Basketball Champions League. Nemții au câștigat meciul decisiv din sferturile de finală cu scorul de 79-73 și au ajuns în Final Four-ul de la Bilbao, unde vor da piept cu BAXI Manresa.

La conferința de presă de după meci, John Patrick, antrenorul lui MHP-Riesen a ținut să îi felicite pe clujeni pentru sezonul de excepție.

„Felicitări echipei mele, dar în același timp vreau să îi felicit și pe cei de la U-BT pentru un sezon fenomenal. Atmosfera a fost incredibilă. Nu mulți jucători sau antrenori trec prin așa ceva de-a lungul carierelor. Cred că ne-am menținut calmul. Am controlat jocul. Este o victorie imensă pentru clubul nostru.

În sfertul patru, jocul a devenit foarte fizic. Avem doi jucători care s-au accidentat. Cred că asta a fost principala noastră problemă. Ei au o echipă excelentă și ați văzut ce s-a întâmplat când nu am mai făcut un pressing agresiv. Patrick Richard a înscris câteva triple de la distanță, au înscris niște dunk-uri spectaculoase. A fost important că ne-am bătut de la egal la egal cu ei și că nu le-am permis spații aruncătorilor.”, a declarat Patrick

Final Four-ul de la Bilbao la care va lua parte și Ludwigsburg se va desfășura între 6 și 8 mai.

*foto: championsleague.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!