Stiri Juniori U20 Masculin

L2M. CSM LPS Bihorul Oradea s-a calificat la turneul semifinal

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
24.02.2013

CSM LPS Bihorul Oradea s-a calificat la turneul final la Turneul Semifinal al Ligii a II-a după victoria consemnată duminică dupămasă la Timişoara. În lupta pentru locul 2, bihorenii s-au impus cu scorul de 74-59 în faţa principalei contracandidate, Timba Timişoara, scorul la general între cele două formaţii fiind de 2-1 în favoarea echipei conduse de Alin Cureş şi Călin Pop.

În ceea ce priveşte jocul, echipa de pe malul Crişului Repede s-a aflat în permanenţă la conducere, scorul pe sferturi fiind 22-11, 21-13, 13-17, 14-12. Principalii marcatori ai partidei sunt Sergiu Pop cu 27 de puncte, Andrei Ciordaş respectiv Mate Stretea cu câte 15, în timp ce de la Timba s-a remarcat Ovidiu Mogoşanu cu 17 puncte.

Astfel CSM LPS Bihorul Oradea încheie prima fază a campionatului pe poziţia secundă, cu un bilanţ de 4 victorii şi 5 înfrângeri, calificându-se în faza semifinală acolo unde au acces primele două echipe din cele cinci grupe respectiv cele mai bune două locuri trei.

Faza semifinală este programată pentru perioada 16-18 martie, în sistem de turneu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!