Stiri Juniori U20 Masculin

L2M. CSU Ploieşti revine spectaculos şi o învinge pe Dinamo

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
27.04.2013



99-91

CSU Ploieşti a trecut de CS Dinamo Bucureşti cu scorul de 99-91, la finalul unui meci care a avut nevoie de o repriză de prelungiri pentru a-şi desemna câştigătoarea. Scor pe sferturi: 19-22, 18-26, 13-21, 29-10, 20-12. Aceasta a fost primul joc a celei de-a doua zi din cadrul Turneului Final al L2M.

Ploieştenii au început mai bine partida, în minutul doi conducând cu scorul de 5-2. Dinamoviştii au revenit imediat şi au întors scorul. Cu două minute înaintea finalului primului sfert, Andrei Petica a înscris de la distanţa iar scorul a devenit 18-14 în favoarea bucureştenilor. După primele zece minute tabela indica scorul de 22-19 în favoarea echipei Dinamo Bucureşti. Reuşita de la trei puncte a lui Vlad Negoiţescu a marcat debutul sfertului secund. La faza imediat următoare, Vladimir Mihai a răspuns cu aceeaşi monedă. În minutul cinci al sfertului, dinamoviştii s-au distanţat la opt lungimi pe tabela de marcaj, scor 35-27. Datorită unei evoluţii bune a lui Vladimir Mihai, Dinamo a câştigat al doilea sfert cu scorul de 26-18. Bucureştenii au câştigat şi cel de-al treilea act cu scorul de 21-13. Primele cinci minute ale sfertului decisiv au fost dominate de ploieşteni, cei care au redus diferenţa la 9 lungimi. Baschetbaliştii antrenaţi de Sorin Hartman au continuat evoluţia bună şi s-au apropiat la 6 puncte, scor 72-78, cu două minute înaintea finalului partidei. Vlad Dumitrescu a înscris şi el de la distanţa, iar scorul a devenit 75-78. În ultima secundă a partidei, Mircea Ianuli a marcat de sub panou iar meciul s-a teriminat cu scorul de 79-79. CSU Ploieşti a dominat clar repriza de prelungiri şi astfel a câştigat jocul.

Vlad Dumitresscu a fost principalul marcator al prahovenilor. Jucătorul a totalizat 22 puncte, 5 recuperări şi 3 pase decisive. Vlad Negoiţescu a terminat partida cu 20 puncte şi 6 recuperări, iar Mircea Ianuli a adăugat în contul ploieştenilor 17 puncte şi 9 recuperări.

Pentru dinamovişti, Vladimir Mihai a terminat partida 26 puncte, 3 recuperări şi 5 pase decisive, iar Andrei Petica şi Leonard Filip au adăugat câte 22, respectiv 16  puncte.

Pentru CSU Ploieşti aceasta este cea de-a doua victorie, în timp ce Dinamo bifează primul insucces la Turneul Final.

Duminică, de la ora 14:00, CSU Ploieşti va întâlni pe CSU Sibiu, iar CS Dinamo Bucureşti va juca de la ora 18:00 cu BC Timişoara.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!