Stiri Juniori U20 Masculin

L2M. CSU Ploiești, singura neînvinsă după trei etape

Noémi Csiki

Noémi Csiki
28.04.2013

După trei zile scurse din turneul final al Ligii a II-a, CSU Ploiești rămâne singura echipă care și-a câștigat toate cele trei meciuri jucate până acum, și, în consecință, liderul clasamentului cu două etape înainte de final. 

Pe locul doi, la egalitate de puncte, se află Dinamo, BC Timișoara și SCM Craiova la egalitate de puncte, cu câte două victorii. Dintre acestea, BC Timișoara este singura care nu a jucat încă împotriva ploieștenilor. Meciul direct dintre cele două va avea loc mâine de la ora 18:00.

În situația de față, CSU Ploiești este cel mai aproape de trofeu. În caz că obțin victoria și mâine, ploieștenii nu vor mai putea pierde trofeul.

Rezultate și statistici complete

Clasament

1 comentariu la aceasta stire:
  • blueg :

    ora meciului
    Timisoara-Asesoft va avea loc de la ora 18:00. Ceva despre accidentarea lui Paun? Va juca maine?

    cu 11 ani în urmă (28.04.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!