Stiri Juniori U20 Masculin

L2M. Energia Rovinari învinge CS Simon Amicii Pitești

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
20.12.2012

La mijlocul acestei săptămâni, la Craiova, are loc turneul de sală contând pentru turul Ligii a II-a de Baschet masculin. Energia Rovinari a trecut de CS Simon Amicii Pitești cu scorul de 85-49 (26-11, 25-9, 21-16, 13-13).

Principalii marcatori ai celor de la Energia Rovinari din această partidă au fost Adrian Roșu cu 32 puncte și 15 recuperări, jucătorul ce evoluează în Liga Națională reușind un double-double, A. Deaconescu cu 13 puncte și 19 recuperări și R. Bratoloveanu cu 14 puncte și 6 recuperări.

De partea cealaltă, pentru ”amicii” de la Simon, Mircea Ciocoiu a terminat partida cu 15puncte și 10 recuperări, tânărul piteștean reușind un double-double,Vlad Popescu a totalizat 13 puncte și 11 recuperări, iar Alexandru Duminică a adăugat 6 puncte și 12 recuperări echipei sale.

În această partidă, jucătorii Energiei Rovinari au recuperat 63 de mingi, în timp ce, baschetbaliștii antrenați de Silviu Corodi au avut 52 recuperări.

Energia bifează astfel a doua victorie din cadrul turneului, după cea înregistrată în compania celor de la SCM Craiova, în timp ce, CS Simon Amicii Pitești ajunge la cea de-a doua înfrângere din cadrul turneului, după cea înregistrată contra celor de la SCM Craiova.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!