Stiri Juniori U20 Masculin

L2M. Încă o victorie grea pentru Dinamo

Noémi Csiki

Noémi Csiki
29.04.2013

72 - 71
(20-21, 15-21, 25-12, 12-17)

Statistica

Penutlima etapă a turneului final a debutat cu partida dintre Dinamo și SCM Craiova. După un prim sfert strâns, craiovenii s-au instalat la conducere și la pauză, diferența era de șapte puncte. Sfertul trei a fost dominat însă de dinamoviști și sfârșitul meciului a fost foarte echilibrat. Dinamo s-a impus cu scorul de 72-71

La acest turneu, toate partidele jucate de Dinamo s-au terminat cu emoții. Dinamoviștii au pierdut doar în fața Ploieștiului, cu 8 puncte, și au câștigat meciurile cu BC Mureș (6 puncte), BC Timișoara (1 punct), respectiv Craiova (1 punct). 

Vladimir Mihai a reușit un meci foarte bun, cu 35 de puncte, 3 recperări și 4 pase decisive, în timp ce la Craiova, Andrei Damian a totalizat 21 de puncte și 8 recuperări, iar Mihai Gavrilă, 13 puncte și 13 recuperări.

Mâine, în ultima etapă, Dinamo se va întâlni cu CSU Sibiu, iar Craiova, cu BC Timișoara.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!