Stiri Juniori U20 Masculin

L2M. Ploieștenii trec fără probleme de CSU Sibiu

Noémi Csiki

Noémi Csiki
28.04.2013


48-72
(6-20, 13-17, 10-18, 19-17)

Statistica

CSU Ploiești a trecut ușor de CSU Sibiu în primul meci din etapa a treia a turneului final. După primele zece minute, tabela arăta un avataj de 14 puncte în favoarea ploieștenilor, care s-au menținut la conducere pe tot parcursul meciului și s-au distanțat și mai decisiv în sfertul al treilea. CSU Ploiești s-a impus cu scorul 48-72 cu fără a se baza pe Vlad Negoițescu, care a jucat doar câteva minute.

Remarcații meciului au fost ploieștenii Adrian Ene (15 puncte, 6 recuperări), Vlad Dumitrescu (14 puncte, 3 recuperări), Ștefan Ianuli (4 puncte, 9 recuperări, 3 pase decisive) și Ștefan Neagu (9 puncte, 5 recuperări și 7 pase decisive), iar de la Sibiu, Sorin Răducan (9 puncte lș 11 recuperări), respectiv Norbert Pascu (15 puncte, 4 recuperări și 4 intercepții).

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!