Stiri Juniori U20 Masculin

L2M. SCM Craiova învinge la Piteşti

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
25.02.2013

SCM Craiova s-a calificat la Turneul Semifinal al Ligii a II-a la Baschet masculin după victoria înregistrată duminică seară la Sala de Sport a Şcolii Nr. 13 din Piteşti. Oltenii au învins fără mari probleme pe BCM U Piteşti cu scorul de 90-66, acest success fiind al treilea din actuala stagiune consemnat în faţa piteştenilor.

În ceea ce priveşte jocul, echipa din Craiova s-a aflat în permananţă la conducere. Scor pe sferturi: 15-24, 16-25, 20-23, 15-18.

De la SCM Craiova s-au remarcat Petrişor C.  cu 23 de puncte, Damian A. cu  14 puncte, respectiv Cotlăuş M. cu 12 puncte.

De partea cealaltă, Chirof L. a totalizat 25 de puncte, Alexiu C. a terminat partida cu 17 puncte, iar Mătăsaru C. a adăugat 15 puncte în contul echipei antrenate de Narcis Şufariu.

Astfel SCM Craiova termină prima fază a campionatului pe prima poziţie cu un bilanţ de 7 victorii şi o înfrângere. Altă echipă calificată din această serie este BCM U Piteşti, formaţie ce s-a clasat pe poziţia a doua, la două puncte în spatele oltenilor cu un bilanţ de 5 victorii şi 3 înfrângeri.

Faza semifinală este programată pentru perioada 16-18 martie, în sistem de turneu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!