Stiri Juniori U20 Masculin

L2M. SCM Craiova trece și de BCM U Pitești

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
20.12.2012

La mijlocul acestei săptămâni, la Craiova, are loc turneul de sală contând pentru turul Ligii a II-a de Baschet masculin. SCM Craiova a trecut de BCM U Pitești cu scorul de 93-62 (17-14, 15-19, 32-12, 29-17). Pentru piteșteni, în această partidă nu a evoluat Cornel Alexiu, jucătorul suferind de o accidentare.

Principalii marcatori ai oltenilor din această partidă au fost A.Damian cu 17 puncte și 8 recuperări, A.Draga cu 16 puncte și 10 recuperări, jucătorul reușind astfel un double-double, iar C.Petrișor și C.Corneanu au adăugat câte 15 puncte echipei sale.

De partea cealaltă, pentru BCM U Pitești, Lucian Chirof a terminat partida cu 20 de puncte și 8 recuperări, Cătălin Chiriță a adăugat 11 puncte și 4 recuperări, iar Cosmin Mătăsaru a reușit un double-double, totalizând 11 puncte și 10 recuperări.

Craiovenii au obținut astfel a doua victorie din cadrul turneului, după cea înregistrată contra celor de la CS Simon Amicii Pitești, în timp ce, pentru BCM U Pitești aceasta este a doua înfrângere după eșecul contra celor de la CS Simon Amicii Pitești.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!