Stiri Juniori U20 Masculin

Liga Balcanică - KK Kumanovo 2009 este a 10-a participantă

Adrian Micinic

Adrian Micinic
03.09.2013

KK Kumanovo 2009 este cea de-a 10-a echipă înscrisă în Liga Balcanică pentru ediția 2013/14. Macedonenii au fost repartizați în Grupa A. Drept urmare sistemul competițional este similar celui deja consacrat.

Concret, echipele înscrise sunt repartizate în două grupe de câte cinci echipe. Componența acestora este următoarea:

- Grupa A - Teodo Tivat (Muntenegru), Balkan Botevgrad (Bulgaria), Kumanovo 2009 (Macedonia), Galil Gilboa (Israel), Sigal Prishtina (Kosovo)
- Grupa B - KB Peja (Kosovo), SCM U Craiova (România), Levski Sofia (Bulgaria), Mornar Bar (Muntenegru), KK Kozuv (Macedonia)

Primele trei clasate în fiecare grupă se califică în faza a doua. Aici cele șase echipe vor alcătui o grupă cu meciuri în dublă manșă. Primele patru clasate în această fază se califică la turneul final. În schimb echipele clasate pe ultimele două locuri în faza preliminară vor juca în turneul locurilor 7-10.

Sezonul regulat demarează pe data de 15 octombrie. Primul meci oficial al Craiovei are loc pe 17 octombrie, pe teren propriu, împotriva lui Levski Sofia. 

De notat că meciul de la Craiova a fost selectat ca fiind momentul de prezentare al noului sezon. Conducerea BIBL, incluzându-l pe Shay Shtriks, va fi prezentă la partida amintită.

Se pare că nici în acest moment lista participantelor nu este definitivă în condițiile în care conducerea BIBL așteaptă confirmare din partea echipelor din Croația și Serbia pentru a mări numărul participantelor la 12. Dacă acest lucru nu se va întâmpla atunci sezonul demarează în alcătuirea actuală.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!