Stiri Juniori U20 Masculin

Liga Balcanică - SCM Craiova se află în fața unei noi deplasări, la KB Peja

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
02.12.2013

BIBL

Etapa 6

Marți, 03 decembrie

Peja, Kosovo

 

SCM U Craiova începe o săptămână de foc în Liga Balcanică. Echipa din Bănie are două meciuri consecutive în deplasare la un interval mai scurt de două zile. Primul meciul pe care-l vor disputa în acestă săptămâna se va desfășura în Kosovo, în fața formație KB Peja, cu începere de la ora 20:30.

SCM U Craiova nu are parcursul pe care și-l doreau în Liga Balcanică. După un început în forță cu o victorie în fața bulgarilor de la Levski Sofia, oltenii au redus din turație și acum au un record 2-3. Ultimul meci jucat de echipa lui Milan Nisic este unul de tristă amintire, craiovenii pierzând la 30 de puncte în fața bulgarilor de la Balkan Botevgrad, pentru care ex-medieșanul Ivan Lilov A fost în mare formă. În campionat oltenii și-au amânat meciul cu Gaz Metan pentru a nu juca 3 meciuri în 6 zile, ceea ce cu siguranță le-ar fi afectat starea fizică mai ales că au parte și de deplasări destul de lungi.

KB Peja este liderul la zi al campionatului din Kosovo cu 10 victorii și o singură înfrângere. În ultima etapă de campionat aceștia au trecut de Signal Prishtina, viitoarea adversară a Craiovei. În Liga Balcanică KB Peja nu a înregistrat nici o victorie. În ultimul meci disputat în competiția continentală, aceștia au cedat în tot în fața celor de Signal Prishtina, după prelungiri.

Lotul formației kosovare este format în preponderență de jucători autohtoni printre care s-au infiltrat doi croați, doi muntenegreni, doi albanezi și trei american. KB Peja tocmai a perfectat un transfer la finalul acestui weekend. Charron Fisher este extrema mică pe care au transfert-o și care sezonul trecut a evoluat pentru AEK Larnaca. De-a lungul carierei acesta a mai evoluat și pentru BC Kalev.

Astfel Craiova nu-și permite vreun pas greșit. Dacă pe teren străin, oltenii nu au reușit nici un succes până acum pe teren străin. Un succes este vital pentru a rămâne în cu șanse ridicate cel puțin la plyoff-ul ce poate duce în final four.

Partida de marți(03.12) va fi oficiată de o brigadă formată din: Zoran Sutulovic, Zdravko Rutesic și Vladin Sundic, toți trei din Muntenegru. Din păcate pentru iubitorii sportului cu mingea la coș, acestă partidă nu va fi transmisă, așa cum ne-a obișnuit până acum televiziunea națională, când a fost vorba de meciurile Craiovei în Liga Balcanică.

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova Drexler :

    Bogdan
    Te rog,pe viitor ,vezi cum transmiti mesajul catre noi!
    Lotul lui Peja e format din 12 jucatori!
    9 dintre ei sunt ''stranieri!....cati kosovari mai raman?...poate-i domina cu pistoalele pe ailalti!:)

    cu 10 ani în urmă (03.12.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!