Stiri Juniori U20 Masculin

Liga Balcanică - SCM U Craiova pierde în Macedonia în fața lui Kumanovo

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
22.10.2013

Echipele de start:

Kumanovo: Vranjes, Stanimirovic, Mandic, Miskovic și Sarlija 

Craiova: Sokk, Seals, Kovac, Căpușan și Topchov

Partida din Macedonia a început sub spectrul echilibrului. Primii care au marcat au fost oltenii prin Sokk. Apoi s-a mers cap la cap până la jumătatea sfertului când scorul era 8-6 în favoarea gazdelor. Aici a fost momentul de cotitură pentru formația lui Andelko Mandic. Gazdele au devenit mai pragmatice în apărare iar pe fondul ratărilor oltenilor au început să se desprindă. A urmat un run de 13-0 din partea lui Kumanovo care astfel au luat un avans considerabil. Mirko Kovac a fost cel care a oprit acel parțial printr-o liberă transformată în ultimul minut al sfertului. Totuși ultimul cuvânt de spus l-au avut gazdele care au marcat prin Sarlija, ca scorul după 10 minute să fie 23-7. Nici actul doi nu a început foarte bine pentru formația olteană deoarece au marcat abia după un minut și jumătate. Încet, încet lucrurile au intrat în normal pentru Craiova. Oltenii au echilibrat partida și chiar au reușit să câștige un sfert pe care l-au început destul de greu. Cei mai buni marcatori ai prime reprize pentru Kumanovo au fost doi foști jucători din România. Ivan Miskovic fost chiar la Craiova și Vukasin Mandic, fost jucător la CSU Asesoft Ploiești, s-au remarcat la capitolul puncte marcate. Astfel la pauză Kumanovo a intrat cu un avantaj liniștitor, 35-21.

După puază SCM U Craiova nu a intrat în meci așa cum sperau fanii din Bănie. Formația gazdă a început în forța actul trei, cu un parțial de 11-0 care practic a turnat plumb în ghetele oltenilor. Apoi Andelko Mandic a început să-și ruleze lotul, în speranța că schimbările dese îi vor scoate din ritm pe macedoneni. Oarecum putem spune că a reușit. De la un handicap de 25 de puncte, chiar în debutul sfertului, craiovenii au ajuns la minus 18, totuși o cifră greu de recuperat în 10 minute. Sfertul cu numărul patru nu a început perfect pentru Craiova care a ratat două aruncări de la distanță, prin Sokk și Kovac, chiar în primul minut al partidei. Totuși estonianul Sokk a marcat primul coș al actului decisiv, de la mare distanță. A urmat apoi o perioadă de două minute în care fiecare echipă și fructificat atacul când cealaltă marca. Mirko Kovac a adus o urmă de speranță pentru Craiova, atunci când a marcat o triplă, cu 6 minute înaintea ultimei sirene. Imediat a venit un time-out din partea gazdelor. Din păcate până la finalul jocului oltenii nu au putut să reducă din handicapul de 10 puncte, mai mult de un punct. Gazdele au avut mereu răspuns la presiunile oltenilor. Scorul final al partidei a fost 73-60.

Vukasin Mandic și Ivan Miskovic au fost cei mai buni marcatori ai partidei cu câte 19 puncte fiecare. Miskovic a mai adăugat și 7 recuperări în timp Mandic a livrat 5 pase decisive.

Din formația noastră, Mirko Kovac a fost cel mai bun marcator cu 11 puncte. Rade Dzambic a fost cel mai eficient oltean, cu 9 puncte, 8 recuperări și 6 pase decisive, dar în același timp a înregistrat și 6 posesii pierdute.

Procentajele celor de SCM U Craiova au fost extrem de slabe în această partidă. La 3 puncte oltenii au marcat 26 la sută din aruncări (7/27) în timp ce de la libere au fost puțin peste 50% (15/28), prin sprijinul lui Viorel Mocanu care pe final a avut 4/6 de la libere.

43 comentarii la aceasta stire:
  • SCM CSŞ U Craiova MIOGIN :

    Prima repriza
    extrem de dezamagitoare. Lipsa mare de experienta, un club, Craiova, care vrea sa sara cat mai repede treptele, dar care a inceput sa alunece destul de des

    cu 10 ani în urmă (22.10.2013) Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    BIBL
    Nu-i un capat de tara,un singur lucru nadajduiesc,sa nu cada fizic cu lupta asta pe doua fronturi.
    S-a vazut clar deopotriva lipsa noastra de experienta internationala,mai ales in fata unui adversar care fara sa impresioneze a aratat ca poseda din plin stiinta jocului,exact ca toate echipele din spatiul ex-iugoslav.Miskovic si Mandic au jucat cu o ambitie extraordinara,pe cand la noi toata lumea a fost confuza.Ma bucura mult revenirea lui Viorel Mocanu,sper sa-l ajute si picioarele cat mai mult timp,in schimb placa aia cu ajutorul pentru trei luni de la Topchov incepe sa zgarie grav timpanele,omul pur si simplu fie nu mai poate,fie nu se potriveste deloc echipei,alegere complet neinspirata si hazardata.

    cu 10 ani în urmă (22.10.2013)
    • SCM "U" Craiova DanCraciun:

      Pivoti
      Numai probleme au fost cu pivotii. Mai intai neintelegerea cu Lupusavei, apoi accidentarea lui Dragusin, iar acum lipsa de forma a lui Topchov si virusul lui Hallik.

      cu 10 ani în urmă (23.10.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      Dane,
      Ai perfecta dreptate,insa nu stiu de ce l-ai inserat si pe Lupusavei in discutia despre pivoti.ricum,mai bine ca nu a ajuns,uita-te ca deja multi suporteri mureseni(oameni care se pricep la sportul asta)au inceput sa-l conteste.Cu Dragusin si Hallik este curat ghinion,nu i se poate imputa nimanui situatia,desi inca o data o spun raspicat:Hallik nu este 5!In privinta lui Topchov au operat spaima generata de situatia accidentarilor,respectiv megaconservatorismul lui Mandic,ca sa nu spun opacitatea lui si tare mi-e teama ca daca nu se intervine peste capul lui,o sa persiste in erori indiferent de realitate.

      cu 10 ani în urmă (23.10.2013)
    • SCM "U" Craiova DanCraciun:

      Lupusavei
      Tot raul a fost spre bine (Capusan e jucator de nationala, pe cand Lupusavei nu). Dar in momentul respectiv s-a bifat ca o nereusita. Si l-au dorit, dar nu l-au putut pastra. Foarte slab nu e nici el, cu Gaz Metan a prins 4/5 la aruncari de la distanta.

      cu 10 ani în urmă (23.10.2013)
    • U BT Cluj-Napoca Zorca:

      Lupusavei & Capusan
      La Mures Lupusavei nu e jucat cum trebuie de catre antrenor. Il baga in teren doar ca sa odihneasca titularii si joaca fara a fi prins in scheme. Pacat, dar vina nu e la el.

      In schimb Capusan e cam praf in ultimul timp. Nici la Mures n-a facut mare brinza.

      cu 10 ani în urmă (23.10.2013)
    Raspunde
  • CSU Asesoft Ploiești Vasile92 :

    Capul sus
    Infrangerile fac parte din joc, asta e, sa se concentreze in continuare si sa munceasca de doua ori mai mult...

    cu 10 ani în urmă (23.10.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova alb&albastru :

    ...
    Foarte pertinente comentariile voastre, observ numai like-uri, lucru pozitiv pentru discutiile de pe aici :).
    Eu cred ca avem de invatat si din lupta asta pe doua fronturi, chiar daca apar greseli, eventuala cadere fizica... invatam din ele. Eu sper doar accidentari sa nu apara :).
    Meciul asta l-am pierdut in ultimele 5 minute ale primului sfert... de neinteles lipsa de reactie la run-ul alora.
    @Buzestii... referitor la Topchov, cred ca situatia lui e mai complexa... a venit tarziu, nepregatit, a fost adus 3 luni nu stiu pe cati bani, altfel omul stie baschet, si eu chiar sper sa ajute. Vom vedea! Sa fie el singura alegere neinspirata!

    cu 10 ani în urmă (23.10.2013)
    • SCM "U" Craiova DanCraciun:

      Lupusavei
      Tot raul a fost spre bine (Capusan e jucator de nationala, pe cand Lupusavei nu). Dar in momentul respectiv s-a bifat ca o nereusita. Si l-au dorit, dar nu l-au putut pastra. Foarte slab nu e nici el, cu Gaz Metan a prins 4/5 la aruncari de la distanta.

      cu 10 ani în urmă (23.10.2013)
    • SCM "U" Craiova DanCraciun:

      ...
      Am postat in locul gresit :D

      cu 10 ani în urmă (23.10.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      @alb&albastru
      In loc sa te bucuri ca n-a mai aparut regimentul de tunuri pentru bombardamentul de rutina...In privinta lui Topchov,nu am spus niciodata ca e jucator slab,ci doar ca nu este absolut deloc ceea ce avem noi nevoie si ca se termina competitiile tot asteptandu-l sa-si reintre el in forma,asa ca deocamdata,cateva meciuri consecutive confirma ca e cea mai neinspirata,desi ii sufla greu in ceafa si Capusan,dar macar ala e roman,mai carpesti rotatia cu el...Oricum vom mai vorbi despre aceasta BIBL,interesant e ca a cam inceput lumea sa se prinda...

      cu 10 ani în urmă (23.10.2013)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova Drexler :

    Slab!
    Craiova a jucat foarte slab si de multe ori fara orizont!
    Au multi jucatori cu experienta in lot,dar ca joc sunt mult sub ce-au jucat anul trecut!
    Au inceput MECIUL ,exceptie Seals, cu inlocuitorii...rezultatul sfertului 7 - 23!...Mandic din nou fara reactie....previzibil!
    Pacat au jucat cu o echipa ''de batut''!

    cu 10 ani în urmă (23.10.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Stiinta :

    balkan
    Eu nu vad o neaparata utilitate in aceasta cupa balcanica , in conditiile in care jucam in acelasi 5 de baza. S-a vazut azi oboseala la Popescu, Bureau si Seals , lipsa de luciditate la Dzambic pe final. Nu putem juca in acelasi 5 doua competitii lungi pentru ca nu cred ca vom face fatza. Un mare plus pentru Kovac , imi place tupeul lui . De asemenea, cred ca Maric si SOkk vor fi jucatorii ce se vor ridica pentru Craiova in viitorul apropiat. Mocanu este mult prea lent , Topchov si Capusan nu sunt folositori cu nimic momentan .Asteptam revenirile lui Halik si mai ales Dragusin , se simte lipsa unui pivot veritabil la noi , mal ales la recuperarile ofensive .

    cu 10 ani în urmă (23.10.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      jucatori
      Daca nu-i folosim mult mai mult in BIBL si pe Mocanu,Gavrila,Damian si Ciotlaus(chiar daca sunt ei asa "cruzi")si sa-i rotim mult mai mult pe cei 8 straini,nu vor intarzia problemele,iar campionatul nu cred ca poate fi compromis sub nicio motivatie!

      cu 10 ani în urmă (23.10.2013)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe aditza :

    Mandici
    Este deja al treilea meci pe care Mandici il pierde aiurea. Scorul a fost 73-60 (23-7, 12-14, 20-16, 18-23.Daca lasam la o parte prima repriza am fi castigat cu 50-53. Dar in prima repriza ce s-a intamplat?? Am intrat cu rezervele. In primii cinci nu a fost decat Seals, in rest Bureau, Popescu, Dzambic au stat pe banca. Si s-a insistat pe aceast "experiment" pana au prins aia aripi ca au vazut ca trec prin capusan si prin topchov ca prin branza si ne-au dat 23-7!...Apoi i-a bagat pe primii 5 in joc dar la o astfel de diferenta tre sa faci un joc perfect, ceea ce din pacate nu s-a intamplat. Ai oameni capabili sa iti castige un meci de unii singuri: Dzambic, seals, popescu...si lot de 8 straini, si tu joci cu mocanu 20 min pe final. Cineva ar trebui sa ii sopteasca lu mandici ca e deja al treilea meci cand face experimente.

    cu 10 ani în urmă (23.10.2013)
    • SCM "U" Craiova alb&albastru:

      ...
      ... pe mine nu ma deranjeaza experimentele in BIBL, chiar sunt binevenite, as zice, vezi pe cine te poti baza in campionat in momente grele, incep sa se obisnuiasca si jucatorii nostri sa joace meciuri in rotatie lunga, samd.....pe mine ma deranjeaza la Mandic lipsa de reactie.

      cu 10 ani în urmă (23.10.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      iar Mandic?
      N-a zis nimeni ca e clona lui Obradovic,dar nu-mi miroase bine directionarea tuturor rateurilor catre Mandic,cu atat mai mult cu cat nu asta este si realitatea...

      cu 10 ani în urmă (23.10.2013)
    • SCM "U" Craiova cipangel:

      Ai dreptate
      Miskovic ne-a dat ieri 19 puncte in aproape 30 de minute. In meciul lor precedent din BIBL a dat 24. Anul trecut, pana sa se accidenteze, la noi era numai in double-double. Bine ca l-am lasat sa plece, ca sa facem loc altora, mai buni si mai scumpi!

      cu 10 ani în urmă (23.10.2013)
    • SCM "U" Craiova alb&albastru:

      staf tehnic atunci
      ...ca doar nu o sa-i reprosez lipsa de reactie de la meciuri lu'Toma. Am mai spus ca nu sunt nici vreun admirator al managerului care, in opinia mea, ar trebui sa gaseasca si alte resurse financiare, nu sa astepte bani numai de la primarie, mai ales pe fondul asta de simpatie din jurul echipei ( imi place de ex. stanescu...face si pe dracu sa aduca bani). Dar sa nu cadem nici in extrema ailalta....fata de anul trecut avem echipa mult mai valoroasa. Cu Miskovic (cip) ai fi avut dreptate in contextul in care nu-l aveam pe Dragusin, altfel... ajungem iar la bani. Suntem olteni, vrem sa fim cei mai buni, si cumva aveti dreptate, presiunea trebuie pusa pe toti...

      cu 10 ani în urmă (23.10.2013)
    • SCM "U" Craiova alb&albastru:

      completare...
      cred ca in alcatuirea lotului un cuvant important a avut si Mandic asa ca....

      cu 10 ani în urmă (23.10.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      completarea completarii
      Evident ca ai si tu dreptate,dar simplificand nitel,nu merge gogoasa cand treaba merge bine avem conditii,lot si mare viziune iar cand scartaie din incheieturi avem antrenor prost.Inaltimile au aerul tare,cand nu esti obisnuit cu ele incepe sa te ia ameteala,iar cand nici nu e nimeni sa te sprijine si sa-ti dea si un calciu se ingroasa gluma...

      cu 10 ani în urmă (23.10.2013)
    • SCM "U" Craiova alb&albastru:

      ....
      Hai sa simplificam si mai mult...daca nu te superi.
      Pana acum, din ce stiu eu, lu' Mandic i s-au reprosat numai de noi suporterii p'aici pe TB, anumite "bajbaieli", lipsa de reactie in anumite meciuri...trebuie sa invete si el din greseli, sa nu le tot mai repete ( parca vladut a fost mai vehement cu el).
      "Conditii, lot si mare viziune" - conditii si lot, pentru Romania, io zic ca avem, sigur ca e loc de mai bine (bani).... sa poti sa lupti cu Asesoftu', viziunea conducerii chiar nu o stiu.
      Acu' ca ei (tot stafu')ne-au adus la "inaltime" e de bun simt sa le acordam toata increderea dar, important, sa-i "sprijinim", chiar si prin critici (constructive)"si la bine si la rau". Sa speram ca vor sti sa gestioneze situatia, se stie ca avem jucatori cu personalitate, orgoliosi care din cate am vazut sunt apreciati doar la noi, la Craiova si ei ar trebui sa constientizeze asta...

      cu 10 ani în urmă (23.10.2013)
    • SCM "U" Craiova alb&albastru:

      aaaa
      ...apropo de viziune, am vazut ca si-a facut scoala de baschet Dragusin in Craiova, foarte bine. De ce oare nu are si clubul una....si e valabil pentru toate sporturile...la noi toate sunt private. Daca tot iei bani de la primarie, fa ceva si pentru copii, si am vazut ca tot mai multi iubesc baschetu'

      cu 10 ani în urmă (23.10.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      @alb&albastru
      Iti apreciez comentariile,cu exceptia unui singur aspect(unde parca esti siamez cu Vladut),dar nu e momentul si mai ales locul sa detaliez,mai degraba mi-as dori ca lucrurile sa se corecteze...In privinta scolilor private,pastrand proportiile comparatiei,atata vreme cat doctorii lasa pacientii sa agonizeze cata vreme nu trec pe la cabinetul lor privat,cata vreme e mai greu sa iei 10 la scoala daca nu te meditezi in privat cu acelasi profesor,nu vad de ce cei de la cluburile de stat n-ar face tot ce le este la indemana sa mute copiii spre cluburile lor particulare.Pe de alta parte situatia ma bucura:progres exista numai acolo unde apare concurenta si posibil ca-n viitorul nu foarte indepartat lucrurile sa se miste mai bine!

      cu 10 ani în urmă (23.10.2013)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova cipangel :

    Continuare
    Cam cum ar fi aratat Craiova cu Popescu si Miskovic sub panou (si simultan si separat)?

    cu 10 ani în urmă (23.10.2013)
    • SCM "U" Craiova Drexler:

      Miskovic
      My opinion: nu esti 5 la 2,03m si cu fizicul ata!
      A jucat la Craiova anul trecut,i s-au dat sanse dar ...rata de langa panou!
      Ieri a prins meciul vietii,personal nici nu-mi place jucatorul Miskovic,nici nu plang ca a plecat!
      Ma asteptam mai mult de la Topchov,sa speram ca o sa-si revina!

      cu 10 ani în urmă (23.10.2013)
    • SCM "U" Craiova Drexler:

      Miskovic
      My opinion: nu esti 5 la 2,03m si cu fizicul ata!
      A jucat la Craiova anul trecut,i s-au dat sanse dar ...rata de langa panou!
      Ieri a prins meciul vietii,personal nici nu-mi place jucatorul Miskovic,nici nu plang ca a plecat!
      Ma asteptam mai mult de la Topchov,sa speram ca o sa-si revina!

      cu 10 ani în urmă (23.10.2013)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova cipangel :

    Buzestii
    Na, ca nu m-am putut abtine!

    cu 10 ani în urmă (23.10.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      Bine ai revenit,amice!
      Plus ca riscai sa pici de neserios,"retragerea" ta fiind legata de plecarea lui Dzambic,acum ti s-a reintors favoritul.Imi face mare placere "neabtinerea" ta,dupa cum ai vazut,am avut ceva de furca si pana acum...Si nu plange dupa Miskovic,ne scoatem cu Topchov,ai decat putintica rabdare,ca ai auzit ca se incalzeste mai greu...

      cu 10 ani în urmă (23.10.2013)
    • SCM "U" Craiova cipangel:

      Eroare
      Nu Dzambic era pricina, ci Habus. Apropos: in afara de Seals, mai e vreunul prin echipa noastra care, "neridicandu-se la nivelul dorit", sa dea vreo 3 tritze in fiecare meci si sa se apere, in acelasi timp, la principalul marcator al adversarilor?

      cu 10 ani în urmă (23.10.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      ironia
      ...este stravezie,dar in privinta lui Habus nu stiu daca ai dreptate,adica un om si jucator cu caracter admirabil,dar niciodata mai bun decat Maric sau Sokk.Si sa stii ca absenta cea mai resimtita in joc este cea a celui mai hulit de catre altii si iubit de catre noi,Ionut Dragusin.

      cu 10 ani în urmă (23.10.2013)
    • SCM "U" Craiova cipangel:

      Nu ne contrazicem
      Maric si Sokk nu au venit pt poz. 2, in conditiile in care Dzambic era dat ca plecat{poate un pic Maric). Eu ma refer strict la aruncarile de 3. Practic, tot anul trecut, noi nu am avut cate trei incercari consecutive, ratate de acelasi om (Kovac ieri in primul sfert, Maric in meciul cu Oradea, Sokk in meciul cu Steaua). In ceea ce-l priveste pe Dragusin, sunt total de acord. Ionut va avea totdeauna doi oameni pe el, deci, se elibereaza mult mai usor un om la aruncare (chiar si de 3 puncte).

      cu 10 ani în urmă (23.10.2013)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova DanCraciun :

    Inregistrarea meciului
    A aparut si ea pe net http://www.youtube.com/watch?v=MSThIGI7chY

    cu 10 ani în urmă (23.10.2013)
    • SCM "U" Craiova alb&albastru:

      .....
      da' o inregistrare cu oradea o fi aparut, ca tare as vrea sa vad " la rece " sfertul 4. :)

      cu 10 ani în urmă (23.10.2013)
    • SCM "U" Craiova DanCraciun:

      Da
      Toate meciurile transmise de Digi 24 Craiova se pot urmari aici http://www.digi24.ro/Media/Emisiuni/Regional/Digi24+Craiova/Divizia+locala/

      cu 10 ani în urmă (23.10.2013)
    • SCM "U" Craiova alb&albastru:

      multumesc
      ...

      cu 10 ani în urmă (23.10.2013)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova Stiinta :

    Mandic
    Nu cred ca ii putem imputa lui Mandic infrangerea cu Kumanovo. A inceput in aceasta formula de echipa sfertul 1 tocmai pentru ca "titularii de drept" dusesera o partida extrem de grea si de o incarcatura emotionala mare aproape 40 de minute cu nici 48 de ore inainte . Omul , atata timp cat are un lot numeros , trebuie sa ii ruleze pentru a gasi si alternative la 5-ul consacrat. Eu as fi incercat si cu tinerii ,3-5 minute pentru ei intr-un astfel de meci inseamna mult . Avand un lot numeros trebuie gasite macar 2 solutii de echipe care sa dea randament , pentru ca altfel (Si ma repet) nu cred ca o vom putea scoate la capat in dubla campionat/balkan . Nu imi plac contestatarii vehementi dupa 3-4 meciuri , gen comentatorul de la digisport craiova, care posteaza pe facebook tot felul de acuze la adresa conducerii . Haideti sa nu aruncam cu noroi in Mandic si sa ii acordam creditul pe care il merita .

    cu 10 ani în urmă (23.10.2013)
    • SCM "U" Craiova alb&albastru:

      digi
      Da' in comentariile live critica? Ca asa pe facebook ma lasa rece... so fi dat suparat ca a pierdut echipa spozorizata de firma unde lucreaza, cine stie? Poate il avanseaza aia :)
      ...hai ca batui recordul personal de comentarii astazi...zi mai libera la serviciu.

      cu 10 ani în urmă (23.10.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      @stiinta
      Pana la penultima fraza mai mai sa ma ridic in picioare si sa te aplaud pentru acuitatea observatiilor,dupa care ma bagasi in ceata:n-avem voie sa criticam conducerea?Poate unii o critica eminamente constructiv,poate altii chiar considera ca e departe de a fi facut ceva impresionant,poate alti altii sunt de parere ca lucreaza prea mult la imagine si la alibi,vorba unui confrate,mai bune vigilenta si presiunea la noi la olteni decat sa dormim in izmene.Dar chiar asa,ce anume si-a permis sa comenteze "obraznicul" ala?

      cu 10 ani în urmă (23.10.2013)
    • SCM "U" Craiova Stiinta:

      @buzestii
      Ai dreptate , punand problema asa nu am cum sa combat : fiecare are dreptul sa critice conducerea,jucatorii si chiar si femeile de serviciu de la polivalenta ca nu reinprospateaza destul de des sulurile de hartie igienica la toalete . Insa mie nu imi place curentul anti-Mandic ce s-a format de 2-3 meciuri incoace ,chit ca este vorba despre discutii pe totalbaschet. Este aceeasi atitudine pe care am regasit-o pe final de sezon trecut cand Dragusin era huiduit si "invitat" sa iasa afara la meciul 2 cu GMM(el juca cu un deget fracturat) , uitandu-se repede cate meciuri bune a facut in tot sezonul. Cred ca un pic mai multa rabdare si cumpatare nu ne-ar strica :) dar poate ma insel sau poate mesajul pe care incerc sa il transmit nu este suficient de clar. Cat despre comentatorul digi craiova , daca ai facebook ii poti urmari comentariile despre baschet . Nu o sa regasesti o lauda la adresa echipei , comentariile ies la iveala doar cand pierdem , Un suporter adevarat stie sa si laude echipa atunci cand joaca bine , nu doar sa o critice atunci cand rezultatul nu este cel asteptat .

      cu 10 ani în urmă (23.10.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      critica
      Sincer,nu mi-a dat prin cap sa intru pe profilul domnului comentator,cat priveste curentul anti Mandic cred ca nu mi-ai citit cu atentie comentariile in care exact acestui lucru ma impotriveam.

      cu 10 ani în urmă (24.10.2013)
    • SCM "U" Craiova alb&albastru:

      ......
      Nu cred ca e un curent anti Mandic. Eu, cel putin, il sustin in continuare si sper sa ajunga un antrenor mare. Numai ca greselile alor nostri, antrenor, jucatori....din pacate manager mai putin, ies in evidenta, poate exagerat, pentru ca suntem multi olteni care comentam pe aici. Sunt convins ca, cel putin aici, pe TB cei mai multi dintre suporterii Craiovei vor binele echipei si atunci cand critica o fac constructiv, fiecare cat si cum se pricepe, important sa fie cu buna-credinta.

      cu 10 ani în urmă (24.10.2013)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova Stiinta :

    digi 24 craiova
    Pai tocmai asta e problema . ca e comentatorul de la digi craiova , celebrul "toni sorica" .

    cu 10 ani în urmă (23.10.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!