Stiri Juniori U20 Masculin

Luca Colceag s-a transferat la Eastern Florida State College, în NJCAA

Luca Colceag s-a transferat la Eastern Florida State College, în NJCAA

În vara anului trecut, Luca Colceag a luat decizia de a pleca în Statele Unite ale Americii și a semnat la Montana State Bobcats, o echipă din prima divizie a NCAA. Fostul jucător al lui U-BT Cluj-Napoca și CSO Voluntari a avut o medie mică de minute (3.6) și a luat decizia de a se transfera.

Drept urmare, din stagiunea următoare, Luca Colceag va evolua pentru Eastern Florida State College, în National Junior College Athletic Association (NJCAA). Antrenată de Jeremy Shulman, EFSC Titans a avut în componență și în stagiunea 2022-2023 un român.

Este vorba de Bogdan Creț, originar din Oradea, care a jucat 21 de meciuri pentru trupa din Florida, având medii de 12.6 minute, 2.3 puncte, 1.9 pase decisive și 1.3 recuperări. Conform unui anunț făcut chiar de antrenorul „titanilor”, Creț nu va continua în Florida, decizând să se transfere.

Echipa de baschet a Eastern Florida State College evoluează în Conferința Centrală a regiunii a opta din NJCAA și a ajuns la turneul final, fiind eliminată în semifinale de către Northwest Florida State College.

Așadar, Luca Colceag pleacă din divizia I a NCAA în NJCAA și din Montana în Florida. Jucătorul născut în 2003 a avut un rol important în sezonul 2021-2022 la U-BT Cluj-Napoca, evoluând în 38 de partide și având medii de 4.4 puncte, 2.7 recuperări și 1.0 pase decisive.

*foto: fiba.basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe coconero :

    NJCAA e tare
    Conferintele din statul Florida sunt printre cele mai puternice in NJCAA. Asa ca mutarea asta ar putea fi benefica pt cariera lui.
    Multa BAFTĂ !

    cu 11 luni în urmă (15.05.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!