Stiri Juniori U20 Masculin

Marius Toma: "Am început sezonul la Mediaș și l-am încheiat tot la Mediaș"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
23.04.2013

Marius Toma, managerul echipei SCM U Craiova, a vorbit despre parcursul clubului pe care îl conduce la încheierea sezonului competițional 2012/13. Craiova a obținut cea mai bună clasare din istorie, locul 4 la încheierea sezonului regulat, respectiv calificarea în playoff-ul Ligii Naționale de baschet masculin:

 ”Un sezon început, oficial, în septembrie la Mediaş şi încheiat tot la Mediaş. Ne-am fi dorit mult mai mult şi chiar am fi vrut să jucăm în semifinale. Din păcate am întâlnit o echipă foarte puternică care şi-a câştigat dreptul de a merge mai departe. După acest sezon în care am făcut istorie pentru baschetul craiovean felicit stff-ul ethnic şi toţi jucătorii pentru ceea ce au făcut pe tot parcursul acestui campionat. Suntem foarte mândri de ceea ce am realization acest an, an în care am făcut istorie şi în clasament, dar şi în tribune. S.C.M. ”U” Craiova a avut cel mai mare număr de spectator, lucru care a contat enorm în reuşitele din acest campionat. Mulţumim tuturor fanilor noştri pentru momentele minunate pe care le-au creat şi le-am trăit împreună la meciurile din Sala Polivalentă a Craiovei.” 

1 comentariu la aceasta stire:
  • BMF :

    Felicitari
    Felicitari Craiova pentru sezonul foarte bun !

    cu 11 ani în urmă (23.04.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!