Stiri Juniori U20 Masculin

Marius Toma:''La meciul cu Levski va fi o atmosferă de vis''

Gabriel Pănoiu

Gabriel Pănoiu
30.09.2013

Marius Toma

Site-ul oficial al Balkan League a publicat un material cu team-managerul Universităţii Craiova, Marius Toma, după întâlnirea care a avut loc la începutul săptămânii, la Sofia, cu oficialii echipelor participante la ediţia de anul acesta. Oficialul oltean a prezentat istoria clubului din Bănie, acesta vorbind şi despre obiectivele Craiovei la prima ieşire europeană.

''Clubul a fost înfiinţat în 2007 şi chiar din primul sezon am reuşit să promovăm din eşalonul secund în Liga Naţională. Având la dispoziţie un buget redus, ne-am zbătut câţiva ani în partea a doua a clasamentului, reuşind totuşi să evităm retrogradarea. De anul trecut, o dată cu mărirea bugetului şi mutarea într-o sală nouă, am făcut un pas înainte, reuşind cea mai bună performanţă, locul 4 după sezonul regulat şi locul 5 la finalul campionatului. În play-off ne-a eliminat Mediaşul, o formaţie cu evoluţii remarcabile în cupele europene.

Ne-am hotărât să ne înscriem în Liga Balcanică fiindcă ne dorim să trecem la un nivel superior, vrem să luăm contact cu meciurile de nivel internaţional. Ar fi ceva deosebit să ajungem în Final Four, dar mai întâi trebuie să vedem şi nivelul adversarilor, iar după câteva meciuri putem să ne dăm seama la ce nivel suntem. În baschet, echipele suferă schimbări de la un an la altul, aşa încât o echipă care a făcut un sezon slab, în următorul poate surprinde cu un joc excelent. La primul meci, cu Levski Sofia, Sala Polivalentă va fi plină cu siguranţă, fiind vorba de primul meci într-o competiţie europeană pentru noi. Ne aşteptăm la o atmosferă de vis creată de cei 5.000 de suporteri. Meciurile de pe teren propriu sunt foarte importante pentru noi, fiindcă ne dorim să facem fericiţi fanii, comunitatea, care ne asigură de altfel finanţarea în proporţie de 95 la sută.'' 

SCM Universitatea Craiova va debuta pe 17 octombrie în Balkan League. Oltenii vor întâlni Levski Sofia în primul meci european pentru echipa de baschet a olteniilor.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!