Stiri Juniori U20 Masculin

Marius Toma: ”Noul format al Ligii Balcanice ne vine mănusă!”

Costin Marinescu

Costin Marinescu
02.10.2013

În ciuda faptului că noul sistem de desfășurare al Ligii balcanice obligă echipa sa la disputarea a cel puțin 8 partide și la efectuarea a patru deplasări în plus, Marius Toma, team managerul SCM U Craiova, se declară bucuros de modificările apărute.

Oficialul oltenilor spune că noul format se potrivește perfect echipei sale deoarece staff-ul tehnic are posibilitatea de a oferi minute în competițiile oficiale tuturor jucătorilor. Astfel, consideră Toma, se reduc tensiunile din cadrul lotului, iar sportivii au posibilitatea de a se recupera mult mai bine.

Această decizie a boardului ligii ne vine manuşă în contextul actual de la echipă. Se ştie că avem pentru moment 8 jucători străini şi aceştia au o şansă de a juca printr-o mai mare rotaţie atât în campionatul intern cât şi în Liga Balcanică. Consider că această decizie face să dispară orice urmă de tensiune care ar putea apărea în sânul echipei pe această temă, fiecare jucător având posibilitatea să-şi arate potenţialul, pentru că vom evolua, practic, în două campionate paralele şi în acelaşi timp putem să păstrăm un nivel ridicat de valoare printr-un mai bun raport efort – repaus – recuperare, a declarat Marius Toma.

SCM U Craiova va debuta în Liga Balcanică pe 17 octobrie, împotriva celor de la Levski Sofia.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!