Stiri Juniori U20 Masculin

Marius Toma: "Să nu facem o tragedie antică din meciul pierdut cu Asesoft"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
14.09.2013

Partida de vineri seară, dintre SCM "U" Craiova şi CSU Ploieşti a pus punct Cupei Craiova, ediţia 2013. Sinonimă cu finala turneului, confruntarea a culminat cu victoria la 16 puncte a campionilor en-titre, scor 90-74.

Într-o declaraţie publicată pe site-ul oficial al clubului craiovean, managerul Marius Toma a vorbit despre înfrângerea înregistrată împotriva prahovenilor respectiv despre accidentarea lui Ionuţ Drăguşin.

Să nu facem o tragedie antică din meciul pierdut cu Asesoft, avem probleme grave medicale. Prahovenii sunt o echipă cu un buget uriaş faţă de noi, cu participare în a doua competiţie europeană şi cu alte obiective. Pe noi ne interesează, în primul rând, să ajungem în playoff pe o poziţie cât mai bună, să avem o evoluţie meritorie în Liga Balcanică şi să strângem rândurile până în ianuarie când Drăguşin se întoarce pe parchet. Aşteptăm suporterii joi, orele 17:00, la primul meci oficial de cupă cu "U" Mobitelco Cluj-Napoca. Avem nevoie de aportul publicului.

Astfel, pentru confruntarea cu "U" Mobitelco oltenii nu vor putea conta pe Bureau şi Dzambic, suspendaţi, respectiv Ionuţ Drăguşin, accidentat.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!