Stiri Juniori U20 Masculin

Matei Dorneanu, MVP-ul României în disputa cu Luxemburg

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
16.07.2022

Matei Dorneanu, MVP-ul României în disputa cu Luxemburg

România a debutat cu dreptul la Campionatul European U20 Masculin – Divizia B. Tricolorii au trecut de Luxemburg în primul meci de la Tbilisi, cu scorul de 83-67

Matei Dorneanu a fost cel mai bun jucător de pe teren în succesul Vulturilor. Jucătorul transferat recent de Rapid București a terminat cu 20 de puncte, 4 recuperări, 2 pase decisive, 2 intercepții și 2 capace în doar 22 de minute petrecute pe teren.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baschet.ro (@baschet.ro)

El a reușit să înscrie 8/11 aruncări din acțiune, 2/4 de la distanță și 2/5 de la linia de libere. În final, el a avut un indice al eficienței de +24, iar România a fost la +17 cu el pe parchet.

Alți trei jucători ai naționalei au fost în double-digits. Este vorba despre Enzo Vescan, Luca Colceag și Ștefan Grasu. Vescan și Colceag au avut câte 14 puncte, cel din urmă terminând și cu 6 intercepții, în timp ce Grasu a avut 12 puncte.

Următorul meci pentru naționala de U20 a României va avea loc duminică, 17 iulie, de la ora 20:15, împotriva reprezentativei Islandei. Meciul va putea fi urmărit pe canalul de YouTube al FIBA.

*foto: Instagram @mateidorneanu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii