Stiri Juniori U20 Masculin

Maurice Creek va juca la CSA Steaua București în sezonul 2020/2021

Maurice Creek va juca la CSA Steaua București în sezonul 2020/2021

Maurice Creek este primul jucător străin înregimentat de CSA Steaua București. El sosește din Ucraina, acolo unde a jucat ultima dată pentru Prometey Kamianske.

Jucătorul american are 30 de ani, măsoară 1.96 metri și este un jucător de poziția 2. Între 2009 și 2014 a jucat în NCAA, primele patru sezoane la Indiana și ultimul la George Washington.

Creek și-a început cariera profesionistă în Olanda, unde a evoluat pentru Den Helder Kings și ZZ Leiden. A mai trecut apoi pe la SISU Copenhaga (Danemarca), Kobrat (Finlanda), Kiev Basket (Ucraina), Maccabi Hod HaSharon (Israel) și Prometey Kamianske (Ucraina).

În sezonul afectat de coronavirus, Maruice Creek a jucat 9 partide în Ucraina și a avut medii statistice de 16.1 puncte, 3.2 recuperări și 1.8 pase decisive, pentru un indice al eficienței de 13.7 unități.

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Hmm
    Scorer pur sânge, știu că ni l-am dorit și noi, dar nu s-a putut. A jucat finala TBT anul ăsta, deci sunt convins că e într-o formă absolut decentă.
    Iar dacă urmează cine am auzit eu, Steaua va fi o nucă tare, chiar și cu Burlacu pe bancă.

    cu 3 ani în urmă (08.09.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!