Stiri Juniori U20 Masculin

Miguel Angel Hoyo și Basti Ionescu au prefațat confruntarea cu CS Rapid București

Miguel Angel Hoyo și Basti Ionescu au prefațat confruntarea cu CS Rapid București

BC CSU Sibiu se pregătește de al treilea meci pe teren propriu în actuala ediție a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Trupa lui Miguel Angel Hoyo primește vizita lui CS Rapid București luni, 31 octombrie, în ultimul joc din etapa a cincea.

Antrenorul principal al galben-albaștrilor a părut destul de abătut înaintea confruntării cu alb-vișiniii, declarând că echipa sa a întâmpinat mai multe dificultăți în ultimele șapte zile:

„Am avut o săptămână grea, cu mulți jucători care au avut probleme fizice. Sper că vom putea aborda meciul într-un mod bun și că vom putea concura cu Rapid pe teren propriu. Suporterii, în special în aceste săptămâni și meciuri grele, sunt foarte importanți pentru noi, deoarece în momentele în care suferim și avem probleme pe parchet, ne ajută foarte mult să revenim și să ne creștem nivelul”, a declarat Angel Hoyo, conform site-ului oficial al sibienilor.

De asemenea, Basti Ionescu a prefațat și el disputa cu formația antrenată de Tudor Costescu:

„Este un meci important pentru că vrem în continuare să arătăm că învățăm de la zi la zi să jucăm cât mai bine în echipă. Avem nevoie de al 6-lea jucător, suporterii, să fim cu toții în Sala Transilvania și să dăm dovadă de un baschet de calitate. Întâlnim o echipă puternică, fără îndoială, însă noi ne pregătim de la săptămână la săptămână și considerăm că putem juca baschet din ce în ce mai bine și să devenim un colectiv din în ce mai strâns. Adversarul poate să vină cu orice arme, dar noi suntem pregătiți de fiecare dată să-l înfruntăm.”

Partida dintre BC CSU Sibiu și CS Rapid București are loc luni, 31 octombrie, de la ora 18:00, în direct pe Digisport 4, Prima Sport 1 și FRB TV.

*foto: Facebook - BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!