Stiri Juniori U20 Masculin

Miguel Angel Hoyo și Mirel Dragoste, declarații după înfrângerea de la Craiova

Miguel Angel Hoyo și Mirel Dragoste, declarații după înfrângerea de la Craiova

BC CSU Sibiu a ajuns la 3-3 bilanț în conferința A a Ligii Naționale de Baschet Masculin în urma înfrângerii de la Craiova, 72 la 97.

Mirel Dragoste și Miguel Angel Hoyo au vorbit pentru pagina de Facebook a clubului sibian după înfrângerea din Bănie, căpitanul echipei începând astfel:

„Nu s-a întâmplat ceea ce ne doream. Am avut două săptămâni la dispoziție ca să pregătim acest meci, ne doream victoria foarte mult, dar din păcate nu am respectat absolut nimic din ce am făcut la antrenamente, atât în atac, cât mai ales în apărare. Le-am permis să marcheze din poziții foarte bune pentru ei și nu au ratat foarte mult.”

Întrebat dacă această pauză în care s-au jucat meciurile naționalelor i-a afectat, Dragoste a răspuns:

„Sincer, cred că ne-a afectat puțin, pentru că nu suntem în ritmul meciurilor și acum o să urmeze iar o pauză, pentru că avem etapă liberă. Trebuie să tragem foarte tare la antrenamente și să ne regăsim ritmul, pentru că urmează niște meciuri foarte importante în care trebuie să câștigăm ca să ne asigurăm un loc cât mai sus în clasament.”

Hoyo s-a arătat total dezamăgit de prestația echipei sale în meciul de la Craiova:

„Nu contează că evoluăm acasă sau în deplasare. Sigur, când jucăm acasă avem fanii alături, dar și aici am avut suporterii lângă noi. Nu ne-a ieșit nimic. Nu putem să jucăm în maniera în care am făcut-o aici, e inacceptabil.”

CSU Sibiu o să stea în etapa a șaptea și următorul meci îl are programat la începutul lunii decembrie, când în Sala Transilvania primește vizita lui CSM Petrolul Ploiești.

*foto: Bogdan Isailă

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!