Stiri Juniori U20 Masculin

Mihai Silvășan, înaintea primei serii din playoff-ul LNBM: „Ne gândim să câștigăm fiecare meci”

Mihai Silvășan, înaintea primei serii din playoff-ul LNBM: „Ne gândim să câștigăm fiecare meci”

U-BT Cluj-Napoca începe playoff-ul Ligii Naționale de Baschet Masculin pe teren propriu, acolo unde pe 12 și 14 aprilie joacă în fața celor de la SCM U Craiova. Cele două partide o să fie live pe FRB TV.

Înaintea partidei de miercuri (12.04), Mihai Silvășan a participat la o conferință de presă în care a început cu următoarele:

„Așteptăm cu nerăbdare începerea playoff-ului. Pentru asta am muncit un sezon întreg. Cea mai importantă parte dintr-un sezon competițional urmează să înceapă. Trebuie să fim pregătiți pentru asta. În ultimele săptămâni vorbim mult despre acest lucru. Vrem să luăm fiecare meci în parte, să avem intensitatea și mentalitatea de care e nevoie într-un playoff și să rămânem sănătoși, asta e din nou foarte important. Nu ne gândim la nimic altceva decât la meciul de miercuri cu Craiova, în care vrem să jucăm bine și să câștigăm, după care vedem ce urmează în următorul meci.”

Antrenorul lui U-BT a continuat prin a spune cum abordează echipa sa acest postsezon:

„Ne gândim să câștigăm fiecare meci pe care îl jucăm. Asta e mentalitatea clubului indiferent de competiția în care jucăm. Câteodată ne-a ieșit, alteori nu. Cu siguranță nu ne gândim că o să câștigăm primul meci și îl pierdem pe al doilea. Ne gândim să câștigăm fiecare meci. Dacă ne facem treaba, acest lucru o să însemne o serie încheiată cu 3-0. Însă, repet, nu la asta ne este gândul. Ne gândim doar la primul meci, să evoluăm bine și să câștigăm.”

Silvășan a continuat prin a declara că focusul echipei este doar pe această primă rundă:

„Nici pe aproape nu putem să ne gândim la finală în acest moment. Evident, pot apărea surprize ca în orice competiție sportivă. Pot apărea accidentări, pot apărea zile sau serii proaste. Focusul nostru este să ne concentrăm pe jocul nostru în primul rând. Nu ne interesează ce surprize pot apărea în alte meciuri. Până la ultimul meci pe care o să-l jucăm în acest sezon competițional o să ne focusăm să avem mentalitatea corectă, să jucăm un baschet de calitate și să ne îndeplinim obiectivul până la urmă.”

În privință stării medicale la nivelul lotului, Silvășan a adăugat:

„După foarte mult timp toată lumea e aptă și va trebui să iau o decizie cu privire la jucătorul pe care îl las în afara lotului. Nu mă întrebați pe cine las, pentru că nu o să vă spun acum. Karel Guzman este ok, el s-a antrenat în această perioadă de suspendare și a jucat două meciuri în EuroCup. E foarte motivat să ajute clubul ca să ne îndeplinim obiectivul. S-a descurcat foarte bine la antrenamente și atitudinea lui este cea corectă.”

Întrebat la final cât de important poate să fie sprijinul fanilor acum în playoff, Silvășan a spus:

„Este extrem de important ca jucătorii și noi ca staff să îi simțim aproape la fiecare meci. Nu trebuie să subestimăm pe nimeni. Nu o să ne uităm la Craiova ca la o echipă deja învinsă. Cu siguranță nu vom face asta. Ce putem să le promitem suporterilor este că vom avea atitudinea corectă și vom încerca să jucăm un baschet de calitate. Îi așteptăm alături de noi la aceste meciuri cu Craiova.”

Partidele de la Cluj-Napoca dintre U-BT și SCM U Craiova vor avea loc pe 12 și 14 aprilie, ambele de la ora 19.00. FRB TV o să transmită cele două întâlniri.

*foto: Manases Sándor / u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!