Stiri Juniori U20 Masculin

Mihai Silvășan: „Vrem calificarea încă din primul meci”

Mihai Silvășan: „Vrem calificarea încă din primul meci”

U-BT Cluj-Napoca se află la o victorie distanță de calificarea în semifinalele Ligii Naționale de Baschet Masculin, campioana en-titre conducând cu 2-0 seria în fața lui SCM U Craiova. Meciul trei dintre acestea va avea loc marți, 18 aprilie, în Bănie.

Ardelenii își doresc să termine în minim de meciuri seria, după cum a declarat Mihai Silvășan pentru u-bt.ro, antrenorul „studenților” adăugând următoarele:

„Mă aștept să facem un joc bun, să evoluăm cu încredere și evident să avem intensitatea de care e nevoie pentru a obține victoria. Vrem calificarea încă din primul meci și pe asta punem accent, să fim pregătiți mental și fizic să câștigăm acest meci.”

U-BT Cluj a reușit să câștige pe teren propriu cu 86-81 și 79-70, în prima întâlnire Craiova ratând o triplă crucială spre final, iar în cea din urmă campionii en-titre au revenit după un prim sfert modest și au întors de la -11.

Întâlnirea din Bănie o să fie a cincea între cele două pe parcursul acestui sezon, U-BT impunându-se în fiecare, indiferent că a fost vorba despre campionat sau Cupa României.

În cazul unui rezoltat favorabil pentru olteni, seria o să continue la Craiova pe 20 aprilie.

Meciul trei va avea loc marți seara, 18 aprilie, de la ora 19.00 și o să fie în direct pe FRB TV.

*foto: Manases Sándor / u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!